Čarolija ljepote stvorena vještim rukama vrhunskih stručnjaka

Vizažistice zagrebačkog Učilišta Profokus pod vodstvom Kristine Atletić i frizerski tim Studija Marcela pod kreativnom palicom Jadranke Pezo stvorili su pravu čaroliju ljepote koju je majstorski ovjekovječio fotograf Domagoj Biondić

6 Mirela Kralj 1

Petnaest finalistica izbora za Miss Hrvatske, ponosne predstavnice svih krajeva Lijepe naše, zablistale su u čudesnom stylingu kojeg su osmislili vrhunski stručnjaci make upa i oblikovanja frizura. Djevojke su uživale u pripremama i snimanju, a na fotografijama svake od njih ističe se njihova ljepota i nazire djelić njihove osobnosti.

foto galerija

„Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s finalisticama jer su iznimno spremne na suradnju, a njihov mladenački entuzijazam i želja za pobjedom na prestižnom izboru za Miss Hrvatske dodatno su „podigli“ pozitivnu atmosferu. Naš tim predvodio je Josip Križnjak, trenutačno najbolji hrvatski fizer, pobjednik Državnog prvenstva i djevojke su pomno slušale svaki njegov savjet i preporuku o njezi kose.“ – kaže Jadranka Pezo.

Malo je vremena ostalo do velike završnice na kojoj će šibenčanka Maja Spahija prekrasnu krunu zlatarne Prahir ukrašenu pleterom i licitarskom srcima predati svojoj nasljednici i proglasiti je novom Miss Hrvatske. Sudeći po ovim čarobnim fotografijama, članovi stručnog žirija koji će 17. lipnja u Solarisu ocijenjivati natjecateljice imati će doista tešku zadaću!

Fotografije: Domagoj Biondić

14 Ivana Knoll 1