Skip to content

Neodoljiva kolekcija “In The Net” Resort 2016. priznatog brenda Marla

Nova Marla kolekcija Resort 2016., vodi na putovanje u modne osamdesete, doba početaka Madonne, Kylie i Cindy, Naomi, Christy i Linde – slavnih svjetskih top modela

In The Net 02

Dva mlada Marla lica, Adriana i Paula, u novoj modnoj priči naziva “In The Net”, dočaravaju forme, siluete i uzorke ovog razdoblja, osvježene i inspirirane modnim krokijima, ručno rađenim slikarijama i mrežama, koje mjestimice podsjećaju na krijeste morskih valova. U kolekciji tako susrećemo oversized tunike nalik haljinama, trend “cold shoulder” dekoltea, formu crop topa i kombinezona, asimetriju i cjevaste haljine s naglašenim ramenima te zavodljivim leđnim izrezima. Prate ih zavodljivi modeli hlača i suknji iz patchworka na eko koži te prigodan accessoire, izrađen iz obojenog pamuka i patent zatvarača. Čitava kolekcija kreirana je iz mekih jerseya s ručno izrađenim aplikacijama, a uz sve nijanse bijele, pojavljuju se i sivo/smeđa, crvena, žuta i plava kao večernja varijanta.

In The Net 04

Kolekcija je to koja ne može ostaviti ravnodušnim jer koketira s trendovima i drskom ženstvenošću, ističući, ali i korektno prikrivajući sve adute ženskog tijela, u skladu s trendovima osamdesetih godina.

U ugodnom, moderno namještenom ambijentu Numero bara, dvije prijateljice koje provode nezaboravne trenutke odmora, doimaju se kao ulovljene u mrežu, no poručuju “Girls just wanna have fun”.

Fotografije: Ratko Grgurić

In The Net 07

In The Net 11

In The Net 23

In The Net 25a

In The Net 26

In The Net 30

See also  ELFS ljetne kombinacije