Skip to content

Barbara Šegetin u Agjamal kupaćim kostimima najavila ljetnu sezonu

Vjerojatno je malo tko vjerovao da će se popularna zvijezda regionalnog Big Brother showa, Barbara Šegetin, nakon izlaska iz „velike  kuće“ okrenuti promociji ženskog poduzetništva i hrvatskih proizvoda za američko tržište, ali upravo se to dogodilo

barbara segetin 1

Zahvaljujući besprijekornoj liniji, ali i ljepoti, kao i marljivosti i disciplini koju je iskazala tijekom zahtjevnog foto-shootinga, Barbara Šegetin postala je promotorica i nositeljica kampanje dizajnerskog branda Agjamal, kolekcije kupaćih kostima Tropical glow, casual odjeće i večernjih haljina na američkom tržištu, mlade poduzetnice Martine Kuntić, magistrice ekonomije iz Križevaca i vlasnice tvrtke Dimora d.o.o. 

barbara segetin 2

Kako bi se dočarala pustinja Mojave u kojoj leži Las Vegas, prvi grad u kojem će se „preko bare“ već polovicom kolovoza ove godine promovirati i prodavati beach party kupaći kostimi, posebno dizajniranih ne samo za kupanje, nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom, Barbara Šegetin snimila je cjeloviti photo book za tržište Sjedinjenih Američkih Država u našoj domaćoj „pustinji“ – Đurđevački pijesci.  

barbara segetin 3

– Barbara je pozirala u modelima kolekcije pod nazivom Tropical glow koja sadržava 12 posebno dizajniranih kupaćih kostima. Make up je radila Sanja Grbić, a hair style osmislila je Jasna Preradović. Budući da u Hrvatskoj nema proizvodnje beach party kupaćih kostima za koje sam se ja odlučila, a slično je i na američkom tržištu, sretna sam što mi se otvorila prilika da u kolovozu upravo ovu liniju promoviram s Barbarom Šegetin na američkom tržištu za što sam dobila i zeleno svjetlo potencijalnih investitora – najavila je Martina Kuntić, vlasnica i pokretačica branda Agjamal čiji se kupaći kostimi u promociji Barbare Šegetin već nalaze na hrvatskom tržištu i mogu se naručiti putem socijalnih mreža Facebooka i Instagrama te web shopa na agjamal.com, a uskoro će se naći i na tržištu SAD-a.

barbara segetin 4

– Investitori su ocijenili kupaće kostime branda Agjamal jako seksepilnima, senzualnima, punih blještavila, te pogodnima za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru. U ulozi promotorice takvog stila mojih kupaćih kostima upravo se savršeno snašla Barbara Šegetin, što će sigurno prepoznati i američko tržište – za kraj je zaključila Martina.

See also  Nove tenisice i sandale brenda MARA D stvorene za žene sa stilom

barbara segetin 5