Skip to content

ŽIVOT BEZ ŠEĆERA

Autori: Brooke Apert, Patricia Farris
Smršavite, osjećajte se sjajno i izgledajte mnogo mlađe

zivot bez seceraŠećer, pogubna bijela tvar koja u pogledu izazivanja ovisnosti nadmašuje kokain, postala je žarište pozornosti zdravstvenih stručnjaka širom svijeta

Svi znamo da prehrana bogata šećerom može prouzročiti pretilost, srčanu bolest, rak i dijabetes, a povezana je i s drugim ozbiljnim zdravstvenim stanjima kao što su slab razvoj mozga u djece ili čak Alzheimerova bolest. Od žlica šećera koji sipamo u čaj i kavu do najviših razina fruktoze skrivenih u pakiranoj hrani i pićima, suvišan šećer čini nas ne samo pretilima i bolesnima nego i uzrokuje prijevremeno starenje naše kože. Nutricionistica Brooke Alpert i dermatologinja dr. Patricia Farris u knjizi Život bez šećera predstavile su revolucionaran program koji neće samo ograničiti suvišan šećer u krvi i stanjiti vaš struk, nego će i zaustaviti vašu žudnju za šećerom, pomoći vam pomladiti kožu i postići dobro zdravlje. Tajna?
• Trodnevna apstinencija od šećera s ciljem uklanjanja šećera iz organizma i trodnevno obnavljanje kože na putu prema dobrom izgledu i stanju u kojem ćete se osjećati sjajno.
• Plan prehrane za četiri tjedna, slasni recepti i prijedlozi jelovnika koji će vam pomoći izgubiti neželjene kilograme i sačuvati vitkost.
• Režim njege kože za četiri tjedna, kako biste se suprotstavili procesu starenja i održali kožu mladenačkom.

Ovaj jednostavni kombinirani pristup nastojanju da izgledate i osjećate se najbolje prepun je neprocjenjivo vrijednih savjeta. Što je najvažnije, oslobodit će vas ovisnosti o šećeru jednom zauvijek. apm.hr

See also  Omiljena kraljica ljubavnih romana