Današnji je post rezerviran za moju sugrađanku Karolinu Žižić te njenu handmade kreativnu priču. Naš razgovor vam prenosim u sljedećim crtama uz fotke radova!

Design by Karla 1

– Početak: Tko je Karolina i kako počinje Design by Karla priča? –

– Zovem se Karolina Žižić, imam 24 godine i po struci sam frizerka. Živim u Splitu. Voljela bih jednom otvoriti svoj frizerski salon, a i plasirati prodaju svojih radova u trgovine. Design by Karla je, moglo bi se reći, nastao slučajno. Kupila sam neke perlice s namjerom da prijateljici i sebi napravim nekoliko narukvica. Ona se oduševila i krenula je s nagovaranjem da napravim stranicu. Kako sam tada bila nezaposlena, imala sam dovoljno vremena da to sve realiziram i krenem. Tako sam se odlučila  na taj korak!

– Dobrodošla! Prvi koraci, kreativnost i nakit –

– Hvala i tebi, draga Ana, što si me ugostila! Pa to je sve krenulo još od malih nogu, točnije od vrtića, gdje sam napravila svoj prvi komad nakita. Iako sam stranicu napravila prije nekoliko mjeseci i tada započela s prodajom, nakit za svoje prijateljice i sebe izrađujem godinama. Volim nakit i po prirodi sam kreativna osoba tako da se sve to spojilo u izradi narukvica.

Što se nalazi u ponudi Design by Karla?

– Moja ponuda se sastoji odnarukvica, narukvica za djecu i narukvica s imenima.

Design by Karla 2

Ljubav prema narukvicama je najjača

– Pa naravno da najviše volim svoje narukvice hahaha! Ruke su mi vječito natrpane njima pa me, između ostalog, po tome baš možete i prepoznati. Ponudu planiram proširitii na ogrlice, naušnice, privjeske…

Kako doći do svojih primjeraka?

– Možete me pronaći na Instagramu (design_by_karla), na FB stranici (Design By Karla) ili se jednostavno, ako već znate što želite naručiti, možete javiti na mail mydesign1992@gmail.com

– Moj bi neki najsnažniji i najiskreniji moto bio sljedeći: “…i put od tisuću milja počinje jednim korakom”. Radite što volite i što vas ispunjava, a sve ostalo će doći s vremenom!

Slažem se! Bitan je i uvijek težak taj famozni prvi korak, ali svaki idući ima snagu svog prethodnika.

P.S. Design by Karla lajkaju i klijentice ovog brenda, foto dokaz je tu! Postanite to i vi! 🙂

Design by Karla 3

Intervju: Ana Fatić Šunjić, blogerica i sretno udana doktorica dentalne medicine
ANA WITH INSTALOVE 
ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

 

Leave a Reply