Nova kolekcija Gorane Milaković uvertira u otvorenje showrooma

buba bu kolekcija za proljece i ljeto 3

BuBa Bu design je u kratkom vremenu postojanja stekao simpatije i povjerenje mnogih modno osviještenih dama. Odjevni predmeti koje izrađuje vlasnica ovog splitskog brenda, Gorana Milaković, slave osobnost i neuniformiranost, a opet tako lijepo pristaju ženskom tijelu i daju naglasak ljepoti

buba bu kolekcija za proljece i ljeto 3

Novom kolekcijom kojom obiluju romantične haljine, lepršave suknje i atraktivne tunike, dizajnerica nam je najavila razigrane (pro)ljetne mjesece. Iako sam vam već predstavila kampanju snimljenu na ulicama njezinog rodnog grada, toliko sam oduševljena da je moram još jednom pohvaliti. Ako ste u potrazi za nečim što će vas učiniti prepoznatljivom u toploj sezoni, ovdje izbora ima na pretek, a uložiti u komad s potpisom BuBa Bu znači i dobro opravdanje investicije.

buba bu kolekcija za proljece i ljeto

Modeli bez naramenica savršeno otkrivaju lijepo osunčana ramena i leđa, dok ostali koloristični protkani popularnim volanima i točkicama, asociraju na šetnje uz more i plijene poglede zavodljivim krojem.

“Dizajniram sve ono što bih i sama nosila”, ističe Gorana, ponosna majka dvoje djece koja trenutačno radi na uređenju prvog showrooma čemu se neizmjerno veseli, a ja sam sretna što mogu pružiti medijski prostor ovako jednoj talentiranoj i svestranoj kreativki.

BUBA BU ORMAR

Fotografije: Sonja Dvornik

BuBa Bu kolekcija 2