Skip to content

Nove tenisice i sandale brenda MARA D stvorene za žene sa stilom

Kada se prije godinu dana pojavila na tržištu sa svojim brendom cipela MARA D, Marijeta Duvnjak znala je što želi. Nakon iznimnog uspjeha prve kolekcije osluškivala je želje i komentare klijentica i sada predstavlja novu kolekciju obuće kojoj je nemoguće odoljeti

MARA D ss 2016 campaign 1

”Reakcije na prvu kolekciju stizale su iz svih krajeva svijeta i bile su više nego odlične. Posebno oduševljene klijentice su bile dizajnom. No, među njima je bilo i onih koje su taj dizajn željele vidjeti na ravnim sandalama i tenisicama, obući koju mogu nositi čitav dan. Znala sam da je upravo to smjer u kojem trebam ići s novom kolekcijom”, objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda MARA D

Rezultat Marijetina promišljanja je kolekcija tenisica od najfinije kože koje u ovoj sezoni više nisu samo ‘casual wear’. U ponudi su dvije varijante – niske tenisice ‘na čičak‘ (modeli MAI i MEI), te visoke tenisice na vezanje (modeli BLUE, DAISY i ANNE). Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu, sve se one vrlo jednostavno kombiniraju u svakoj, pa i poslovnoj odjevnoj kombinaciji za popularni ‘casual smart look’. Kada su pak sandale u pitanju, ove sezone sve je u znaku ravne obuće. Tako je u ponudi ravna varijacija najpoznatijeg modela MARA i potpuno novi, atraktivan model SANOA. U kolekciji prevladavaju pastelne, nježne nijanse roze, bež, tirkizne i sive, s primjesama intenzivnijih nijansi plave, ljubičaste, te azurno plave.

MARA D ss 2016 campaign 2

“Kao i svakoj ženi važno mi je da obuća koju nosim bude vizualno atraktivna, izrađena od kvalitetnih materijala i udobna za cjelodnevno nošenje. Upravo tome u izradi MARA D obuće posvećujemo najveću pažnju”, zaključuje Marijeta Duvnjak čija nova MARA D kolekcija objedinjuje sve što je ženama u intenzivnoj užurbanoj svakodnevici bitno – upečatljive su, kvalitetne, moderne, stylish, udobne i mogu se nositi u svakoj prilici.

Kampanja za proljeće – ljeto 2016. nastala je pod kreativnim vodstvom dizajnerice i vlasnice, Marijete Duvnjak. Ispred objektiva fotografa Franje Matkovića našle su se Darija Gabrić i Petra Krnić, za make up bila je zadužena Sanja Obrovac, styling Doris Fatur, a za kosu Mijo Majhen.

See also  Otvorena nova shopping destinacija Lisce u Rijeci

MARA D ss 2016 campaign 3

MARA D ss 2016 campaign 4

MARA D ss 2016 campaign 5

MARA D ss 2016 campaign 6

O brendu MARA D:

Dizajnerica Marijeta Duvnjak u proljeće 2015. godine javnosti predstavlja prvu kolekciju obuće svog brenda MARA D. Atraktivnost modela, udobnost obuće i kvaliteta izrade osnova su brenda MARA D čiji su svi modeli izrađeni ručno od visoko kvalitetnih talijanskih materijala zahvaljujući pedesetogodišnjem iskustvu hrvatskog postolara.

Mara D brend pratite i na:

MARA D ANNE 1

MARA D BLUE 2

MARA D DAISY 2

MARA D MAI 2

MARA D MARA FLATS 2

MARA D MEI 2

MARA D SANOA 2