Cirkuska atrakcija pod imenom Hrvatsko novinarsko društvo – šuti

Šute o govoru mržnje Indexa i Matije Babića: Koga zajebava neobrazovani Saše Leković?

H20160

Cirkuska atrakcija pod imenom Hrvatsko novinarsko društvo ide dalje, iako ih gotovo više nitko, ako izuzmemo nekoliko redikuloznih portala i lopovskih medija, ne doživljava ozbiljno oni ne posustaju. Budimo strpljivi, urušiti će se oni, i Radman je prijetio, pa je otperjao, neki će reći još uvijek ne tamo gdje je godinama bio Ivo Sanader i gdje je nekoliko sati boravio ozloglašeni legalni ratni profiter Ninoslav Pavić

Vratimo se tzv. HND-u. Najprije su se obrušili na Hrvatsku televiziju, ali ne na partijsku aktivisticu i klasičnog partijskog uhljeba na HRT-u, Maju Sever Severinu, već na novo, postradmanovsko, vodstvo javne televizije zbog posve iracionalnih razloga. Naravno, neobrazovanom Saši Lekoviću, predsjedniku takozvanog Hrvatskog novinarskog društva, smeta novo vodstvo HRT-a ponajprije zbog činjenice da je Titov omladinac i Josipovićev cenzor, Goran Radman, protjeran a na njegovo je mjesto doveden bivši predsjednik jedinog pravog hrvatskog novinarskog društva ( HNiP ), Siniša Kovačić. Očekivati od neobrazovanog Lekovića da razumije kako funkcioniraju DEMOKRATSKI mediji, prije svega nacionalna televizija, u demokraciji je više nego iracionalno, kao što je iracionalan napad druga Leke na HRT, no, zato je odgovor s Prisavlja pravi te ga prenosimo u vidu priopćenja.

– Hrvatska radiotelevizija nikomu nije poslala službeno priopćenje HND-ova Ogranka Radio niti joj je to namjera činiti. Kao što je poznato, Hrvatska radiotelevizija na svojoj službenoj unutrašnjoj stranici namijenjenoj zaposlenicima već niz godina omogućuje prostor sindikalnim organizacijama i profesionalnim odnosno strukovnim udruženjima koja djeluju na Hrvatskoj radioteleviziji. U skladu s tim te s dosadašnjom praksom u rubrici posvećenoj Hrvatskome novinarskom društvu na HRT-ovoj unutrašnjoj stranici danas poslijepodne je na temelju primljene e-poruke predsjednice HND-ova ogranka Radio Silve Celebrini objavljeno izvješće sa spomenute sjednice.

Vodstvo Hrvatske radiotelevizije ovime ujedno poziva da se javni medijski servis ne instrumentalizira odnosno da se ne koristi za potrebe unutrašnjih obračuna u Hrvatskome novinarskom društvu – stoji u priopćenju HRT-a kojim su opovrgnuli današnju izjavu predsjednika takozvanog Hrvatskoga novinarskog društva neobrazovanog Saše Lekovića u kojoj njezino vodstvo optužuje da je medijima poslalo priopćenje o zaključcima s jučerašnjega sastanka HND-ova ogranka Radio održanoga u Hrvatskome novinarskom društvu….

Da Leković nije novinar, već klasični ideolog, ne govori samo činjenica kako je jedan tako neobrazovan lik zasjeo na čelo društva koje bi trebalo predstavljati novinare u Hrvatskoj te se za njihova prava boriti, već prije svega to dokazuje prostačka šutnja Saše Lekovića i njegovog cirkusa na fašistoidnu mržnju koju prema hrvatskim građanima, prije svega vjernicima, širi portal Index i pravomoćno osuđeni utajivač poreza, autor članka ‘Ja sam pedofil na Madagaskaru’, Matija Babić. Govorimo o mržnji koju prema građanima šire Index i Babić povodom dolaska tijela sv. Lepolda Bogdana Mandića u Hrvatsku… Nećemo ponavljati, pisali smo o tome…

Zašto drug Leka šuti na mržnju koja dolazi iz Indexa i od Babića dok istovremeno tisuće Hrvata potpisuje peticiju kojim se mržnja želi zaustaviti? Uvjereni smo da će hrvatske institucije, prije ili poslije, reagirati na govor mržnje Matije Babića i Indexa, no, zašto ne reagira HND?

HND je u potpunosti zakazao, i bespovratno se kompromitirao kada su nagradili PRAVOMOĆNO osuđenog lažljivca Dragu Hedla, HND se urišio kada su šutjeli kad je osuđen Matija Babić koji je novinare plaćao preko fiktivnih studentskih ugovora, HND je upropašten kad su stali iza pravomoćno osuđenog mrzitelja Borisa Dežulovića… HND je zapravo danas ruševina, baš poput Stipe Mesića, reformiranog ustašoida bez Ureda i bez ustaške kape, ostala mu tek ‘lijepa kapa partizanska…’ Lekoviću čak ni to. Tek ćelava glava.

Peticiju kojom građani apeliraju da se zaustavi mržnja Indexa možete potpisati O V D J E

tinolovka-news