U istočnom dijelu Zagreba u utorak ujutro otežan je tramvajski promet zbog očevida koji je na Kvaternikovu trgu nakon jučerašnje teške prometne nesreće trajao do 5 sati, priopćeno je iz ZET-a koji savjetuje građanima da jutros ranije krenu na svoja odredišta

nesreca kvatric1

Zbog očevida bili su neprohodni koridori kojima tramvaji iz spremišta dolaze do svojih trasa, a najveće su poteškoće bile u istočnom dijelu grada, iako se prekid prometa pojedinim dionicama odražava na gotovo sve tramvajske linije, U ZET očekuju da će još neko vrijeme biti potrebno za potpunu normalizaciju prometa u gradu.

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u 21,48 sati kod Kvaternikova trga kada je automobil naletio na skupinu pješaka, te pritom jednu osobu usmrtio, a dvoje teško ozlijedio.

Prema posljednjim informacijama, potvrđeno je da je poginula 61-godišnja žena, a najmanje četvero pješaka koji su ozlijeđeni u naletu vozila dovezeno je u bolnicu.

Prema neslužbenim informacijama, vozač Audija A3 ‘pokupio’ je nekoliko metalnih stupića, udario u semafor i naletio na više pješaka.

Očevici su rekli da je u nesreći na križanju Kvaternikovog trga i Maksimirske poginula žena. Hina

Leave a Reply

Your email address will not be published.