Nova Miss PGŽ 2016. je Nina Jelenković

Opatija je oduvijek bila elitna destinacija, spoj bogate prošlosti, arhitekture, sadržaja… Na listi poznatih osoba koje su dane provodile u ovom biseru Lijepe naše pronaći ćete uglednike iz svih područja, a sjaj ovoga grada blista svakim danom sve više

IMG 0564

Jučer smo svjedočili večeri kakvu Opatija i Kvarner zaslužuju, izbor za Miss Primorsko-goranske županije u organizaciji Marije Mažar i Ivane Grabar oduševila je sve prisutne i u hotelu Royal spojila glamur, modu, mladost, ljepotu i karizmatičnu osobnost svih deset finalistica!

Marija Mažar i Ivana Grabar
Marija Mažar i Ivana Grabar

Posebnost izbora koji slavi vanjsku i unutarnju ljepotu je što se djevojke nisu predstavile u kupaćim kostimima, a organizatorice su izboru dale i dodatnu čar kroz tri sasvim drugačije titule. Tako je Miss dobrog srca (djevojka koja se pokazala kao najbolja, najplemenitija te odličan član tima) pripala Martini Rimac. Miss društvenosti je titula namijenjena djevojci koja je pokazala najbolji angažman na društvenim mrežama za vrijeme priprema, a pripala je Karolini Katavi. Miss šarma odabrao je medijski partner projekta Novi List, djevojke su posjetile ovu medijsku kuću te saznale sve o procesu nastanka najdražeg tiskanog medija. Titula je pripala Karolini Katavi, a poseban poklon u ime Novog Lista uručila joj je Ana Furlan iz marketinga.

Djevojke su se predstavile u nekoliko modnih izdanja: Hervis sports, casual izlazak u T shirt & cap shop majicama te Petite Jolie torbicama, izlazak u kojem su predstavile najnoviju kolekciju zlatarne Glasnović. Uslijedilo je predstavljanje u brendovima AMEC Rijekatekstila, Anais modi, dok su zadnji izlazak kao i rezultate dočekale u prekrasnim kreacijama Sally ateliera!

Žiri nije imao lagan zadatak, presudile su nijanse i kako je naglasila Iva Loparić Kontek, predsjednica žirija i direktorica regionalnih izbora Miss Hrvatske, razlike u bodovima bile su vrlo male.

Drugom pratiljom proglašena je Martina Rimac, prvom pratiljom Karolina Katava, dok je titulu Miss Primorsko-goranske županije 2016. ponijela Nina Jelenković! Nina Jelenković članica je Tijara model management agencije koja djeluje u Puli i Rijeci.

Karolina Katava Nina Jelenković i Martina Rimac
Karolina Katava, Nina Jelenković i Martina Rimac

Sve djevojke dobile su cvijeće cvjetarne Gea iz ZTC-a, narukvice brenda A La Irena nakit, poklon bon i paket Estetskog centra Krinea, dok su za pratilju i pobjednicu poklone pripremili Diviana Cosmetics, te MISS PGŽ očekuje i torba poznatog brenda Petite Jolie, kao i brojni zanimljivi angažmani.

IMG 0751

IMG 8763

IMG 8777

IMG 8854

IMG 8874

Zoran Žgaljardić i Iva Berišić
Zoran Žgaljardić i Iva Berišić