Domaći med Franje Rendulića – seleći i stacionarni pčelar

Franjo Rendulić znanje i iskustvo u pčelarstvu naslijedio je od oca koji je također bio seleći pčelar, a proizvodi 7 vrsta meda visoke kakvoće

Franjo Rendulić 7

“Seleći sam i stacionarni pčelar i pčelarim sa oko 130 selećih i 60 stacionarnih (rezervnih) pčelinjih zajednica. Pčelarim sa AŽ standard košnicama, i sa dva kamiona posjećujem gotovo sve značajnije pčelinje paše u Hrvatskoj. Konstruirao sam i praktičnu naprava za suzbijanje varoe. Napravu su neki, zbog njenog izgleda, prozvali bazuka, i sa njome se vrši efikasno uništavanje varoe aerosolnim tretmanom. Pčelarstvom se bavim od rane mladosti, uz oca koji je također bio seleći pčelar, i proizvodim do 7 vrsta meda visoke kvalitete. Intenzivno se bavim pčelarstvom od 1980. godine. Med prodajem na veliko (2006 godine 5700 kg.) Također prodajem med i na kućnom pragu i uz navedene vrste meda nudim i mješavinu meda peluda i propolisa, te 20% tinkturu propolisa.!

Franjo Rendulić 1

Med je čisti prirodni proizvod koji u sebi ima puno ljekovitih svojstava, uzima se kada ste zdravi ili bolesni. Koristi se kod srčanih smetnji, djelovanjem na povišeni krvni tlak i normaliziranjem rada srca. Uzimanjem meda kroz cijeli život pokazano je da usporava starenje i produžava životni vijek, sadrži monoge vitamine koji su za zdravlje neophodni. Med pmješan sa vodom i jednim limunom smanjuje umor i stvara čvrsti imunitet koji štiti od različitih virusa. Kod prehlada, gripe, problema sa kašljem, začepljenim sinusima med se uzima radi preventive. Dokazano je da pomaže kod zubobolje i ugriza insekata. Med se pretežno uzima i u kombinaciji s cimetom gdje kao napitak pomaže kod svih bolesti. Svojim prorodni svojstvima ne potiče debljanje i pomaže kod problema za želucem, smanjuje kolesterol. Svaki dan uzimajte med bilo kao hranu, napitku ili na žličici jer vašem zdravlju može samo pomoći.

Franjo Rendulić 2

Prodaja meda, OPG – Obiteljsko poljoprivredno gospodardstvo Registraski broj: 0016306

Adresa: Franjo Rendulić, Dubrava 35, Zagreb 10040, Hrvatska

Fiksna linija: 01/2990-954
GSM linija: 095/199 8564

Med za prodaju na veliko i malo, domaći med, sortni med

* BAGREM MED, MED BAGREM, BAGREMOV MED
* KESTEN MED, MED KESTEN, KESTENOV MED
* AMORFA, AMORFA MED
* VELEBITSKA LIVADA MED

Franjo Rendulić 4