PROGRAM ZAGREBAČKOG FESTIVALA PALAČINKI

1279901

Plato Tuškanac, 16. travnja – 17. travnja

Subota, 16.4.

10-19 h prodaja palačinki, promocija specijaliteta palačinkarnica i restorana, svjetski recepti za palačinke; promocije vina i pjenušaca uz DJ Giuliano Rajhard, voditeljica eventa glumica i pjevačica Sementa Rajhard

10-19 h ZABAVNI PARK ADRIA Semente Rajhard; razne kreativne radionice izrade od čepova i papira na ekološke teme & likovne radionice powered by CIOS; znanstvene radionice FORA Večernjeg lista (roboti Make Wonder i baloni od sapunice); znanstveni eksperimenti na temu proljeća i buđenja prirode

10-19h Lješkarenje na sunčanoj terasi okruženoj tuškanačkim proljetnim zelenilom uz Julius Meinl kavicu i palačinkice

13-15 h Humanitarna akcija “Tisuću palačinki za djecu” za hipoterapiju i terapijsko plivanje za djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. U akciji sudjeluju javne osobe koje svojim sudjelovanjem, pečenjem palačinki i druženjem s posjetiteljima daju javnu pažnju radu Udruge. Dio prihoda cijelog eventa doniramo Udruzi kako bi što više djece moglo besplatno koristiti ovu djelotvornu terapiju jahanjem i plivanjem.

INFO O RADU UDRUGE I CENTRA:

Centar Ritam s konjem http://www.ritamskonjem.com/

Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorjahttp://www.ufrtz.hr/

Promo video na you tubu https://www.youtube.com/watch?v=uj0L78beiuE

Promo video hipoterapija https://www.youtube.com/watch?v=lpK_Eim2-yY

Nedjelja, 17.4.

11 h Crtani film “Mali princ” u Kinu Tuškanac i kulinarsko-likovne radionice u predvorju Kina

10-19 h prodaja palačinki, promocija specijaliteta palačinkarnica i restorana, svjetski recepti za palačinke; promocije vina i pjenušaca uz DJ Giuliano Rajhard, voditeljica eventa glumica i pjevačica Sementa Rajhard

10-19 h ZABAVNI PARK ADRIA Semente Rajhard; razne kreativne radionice izrade od čepova i papira na ekološke teme & likovne radionice powered by CIOS; znanstvene radionice FORA Večernjeg lista (roboti Make Wonder, baloni od sapunice, znanstveni eksperimenti na temu proljeća i buđenja prirode)

13 h Natjecanje u jedenju palačinki

Prvi zagrebački festival palačinki!

Druškanje na pikniku na kojem će se služiti različe vrste palačinki koje još niste probali, fina kavica te vina i pjenušci savršeno sljubljeni s palačinkama i gdje će vam se predstaviti najbolje zagrebačke palačinkarnice.

Dođite s djecom u Zabavni park ADRIA s brojnim sadržajima i prepustite ih zabavi u znanstvenoj radionici FORA s Make wonder robotima i ekperimentima s velikim balonima od sapunice, likovne radionice s ekološkim temama razvrstavanja otpada te projekcije crtanog filma MALI PRINC u Kinu Tuškanac! Dok vi uživate u okusnoj i mirisnoj ponudi naših najboljih vinara i vinskih radionica! 🙂 🙂 🙂

Dođite i isprobajte najbolji proizvod Zagrebačkog adventa NIZOZEMSKE PALAČINKICE, kušajte palačinke s lososom i kavijarom s najboljom ruskom votkom ili izaberite punjenje za svoje palačinki na pultovima najboljih zagrebačkih palačinkarnica! Čekaju vas i brojne nagradne igre!

Sudjelujte u humanitarnoj akciji gdje nam palačinke pripremaju brojne javne osobe, glumci, pjevači…! Prijavite se na natjecanje i dokažite da ste najbolji palačinka-majstor u kvartu!

Čekamo vas na tuškanačkome platou na Danima palačinki gdje organiziramo sjajan i nezaboravan piknik u subotu i nedjelju, 16. i 17. travnja 2016.

facebook.com

Leave a Reply