Skip to content

Farma obitelji Baršić: Naša priča…

Još u davna doba naš djed Antun i baka Marija živjeli su od zemlje i držali mliječne krave. Mlijeko i sir su proizvodili za vlastite potrebe. Otac Antun (Tonček) i majka Zorica već su imali 5 kravica, junad i pajceke

Farma obitelji Baršić 1

Mlijeko su prodavali preko tadašnje zadruge i tako othranili troje djece. Kako je obitelj rasla, tako se i gospodarstvo širilo, pa tako danas supruga Đurđica i ja uz pomoć svih ukućana vodimo brigu o šezdesetak goveda. Naši sinovi Lovro i opet Antun (Toni) uskoro će preuzeti posao i nadamo se, uspjeti othraniti svoje buduće obitelji proizvodeći mlijeko.

Nedavno smo se upustili u, za nas veliku investiciju, te otvorili mljekomat u Zagrebu. Želja nam je da vama, našim potrošačima približimo svoj proizvod, a to je vrhunsko prirodno netaknuto mlijeko. (vaši Zvonko i Đurđica Baršić)

Farma obitelji Baršić 5

U našoj se štalici uvijek sluša muzika, a kravice daju najbolje mlijeko uz zagorski radio. Na gredi iznad krava visi i imela. Uz glazbu i imelu sreće u štali ne nedostaje, a možda nešto sretnih misli naše krave prenesu i u svoje mlijeko.

Farma obitelji Baršić 3

U ovoj obitelji ime Antun je prisutno preko 114 godina, a kravice još i puno dulje. Pomognite da se obje tradicije održe još godinama.
Mi poznajemo naše životinje.

Upoznajte vi nas! Mi smo ljudi koji vas hrane. Obnovimo izgubljeno povjerenje.

Farma obitelji Baršić 4

barsic1

Osobna karta farme Baršić

danas držimo oko 60 goveda, od kojih je 35 kravica u mužnji
dnevno proizvodimo oko 500 l visokokvalitetnog mlijeka
naše mlijeko sadrži do 4,6% mliječnih masti i 3,7% proteina
obrađujemo oko 60 ha na kojima proizvodimo svu hranu za naše životinje.

zadruga-proizvodisela.hr

Farma obitelji Baršić 2

Optimized by Optimole