Poznata imena finalistica Miss PGŽ 2016.

slika 1

Caffe bar Metropolis na Zametu ugostio je casting povodom izbora Miss Primorsko-goranske županije koji će se održati iduće nedjelje, 10. travnja, u hotelu Royal u Opatiji

slika 1

Deset finalistica natjecat će se za titulu Miss PGŽ 2016. i sjajnu krunu, a posebnost izbora koji slavi ljepotu, ali i kvalitetnu osobnost je i odabir Miss dobrog srca, Miss društvenosti te Miss šarma koju bira medijski partner projekta Novi List.

Djevojke koje ćemo gledati u finalnoj večeri su: Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković

slika 2

Djevojke očekuju intenzivne pripreme kako bi na dan izbora zasjale i predstavile se u najboljem svjetlu. Organizatorice najavljuju noć mode, ljepote i glamura, noć kakvu Opatija sa svojom bogatom prošlošću i zaslužuje.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta je najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote i održava se od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrjeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje. 

slika 3

Već dosad su posjetile prekrasnu Opatiju, estetski centar Krineu, a ovoga tjedna očekuju ih finalne pripreme koje možete pratiti i putem službene Facebook stranice MISS PGŽ 2016.

slika 4