Predstavljanje Multimedijalne kolibe u knjižnici S. S.Kranjčevića

index

MULTIMEDIJALNA KOLIBA PREDSTAVLJA RADIOFONIJSKO KAZALIŠTE U KNJIŽNICI S.S.KRANJČEVIĆ

index

Kao dio programa Priprema, pozor…kazalište!, koji se održava od 1. do 8. travnja u knjižnici S.S.Kranjčevića u Zagrebu, Multimedijalna koliba predstavit će svoj projekt Plan za bijeg

rogram Priprema, pozor… kazalište!, u organizaciji knjižnice S.S.Kranjčević, uključuje smotru dječjih amaterskih dramskih grupa (škole, vrtići, dječji domovi), radionice scenskog izraza, okrugli stol vezan uz godišnju temu te predstave profesionalnih kazališta čime godišnje okupi više od pet stotina djece, kazališne i vizualne umjetnike, teoretičare, pedagoge i učitelje, kao i odgojno-obrazovne institucije i nevladine organizacije. Cilj ovog projekta je stvaranje platforme za edukaciju i širenje znanja djece i mladih te uključivanje osjetljivih skupina djece u društvo koristeći alate i resurse umjetnosti.

Ove godine voditelji programa knjižnice S.S.Kranjčević pozvali su Zrinku Šimičić Mihanović i Pavlicu Bajsić Brazzoduro da predstave rad svoje umjetničke organizacije Multimedijalna koliba, koja kroz rad okuplja autore iz raznorodnih djelatnosti – suvremenog plesa, oblikovanja zvuka i radiofonije, likovnosti, kazališta, književnosti… – s ciljem stvaranja zajedničkih projekata i poticanja intermedijalne i interdisciplinarne suradnje.

Multimedijalna koliba predstavit će se radiofonijskim projektom Plan za bijeg. Riječ je o projektu koji je se provodi od 2014.godine, a zamišljen kao ciklus malih radiofonijskih izvedbi, u trajanju do 30 minuta.

Predstavljanje projekta Plana za bijeg predviđeno je 7. travnja u 19 sati uz dvije kratke radiofonijske izvedbe: Porculan i Svatko je imigrant.

Ulaz na izvedbe je besplatan!

pkk 2016 mail