Nova kolekcija splitske dizajnerice Gorane Milaković

Buba bu design 1

Buba bu design 1

Ova zima nas je polako dotukla, vjerujemo da dijelite isti osjećaj. Duga, sumorna, hladna, kišna, siva. I zato smo sretni što proljeće donosi boje koje smo toliko priželjkivali, razigran dizajn i prekrasne radove, a sretni smo što možemo predstaviti savršene kreacije i editorijal brendaBuba Bu Design iza kojeg se krije samozatajna, radišna i vrlo kreativna Gorana Milaković.

Buba bu design 2

Gorana voli modu pedesetih godina – volane, točkice, pomalo luckaste stvari i tu je ljubav savršeno prenijela u svoj brend koji su Hrvatice brzo zavoljele. Miks konzervatizma i glamura, ističe dizajnerica, njezina je inspiracija u radu i kreiranju unikatnih i prepoznatljivih kreacija. Idealna Buba Bu žena vođena je idejom ležernosti i romantike, to je žena koja želi izaći iz uniformirane svakodnevice i zrači čistom ženstvenošću. Buba Bu kreacije začinit će ulice ovoga proljeća i učiniti da svoj stil učinite posebnim jer svaka od nas i je upravo tako – posebna i drugačija.

Buba bu design 3

Modeli: Ivana Medvešek i Nika Laličić
Foto: Sonja Dvornik
Hair: frizerski salon “Natali”
Make up: Željana Piplica
Tekst: Marija Mažar, profesorica hrvatskog jezika, ponosna majka, novinarka, urednica modnog portala Stilueta, svestrana riječka poduzetnica i vlasnica PR agencije Alura za organizaciju događanja.

Buba bu design 4