Pjevačica Esma Redžepova početkom travnja nastupa u Lisinskom

Esma Redžepova svojedobno je bila poznatijia i popularnija pjevačica u propaloj državi jugi, nastupit će 6. travnja 2016.  u dvorani Lisinski u Zagrebu izvdeći pred zagrebačkom publikom svoje dobro znane pjesme romskog glazbenog melosa

esma

Pjevačica Redžepova ostvarila je zavidnu karijeru, pa je s pravom bila jedna od najvećih zvijezda i glazbenih imena u toj državi jugi, dok je svoj zadnji koncert u Zagrebu održala krajem 2012. godine.

Tijekom karijere Esma Redžepova održala je mnogbrojene koncerte, nastupila na festivalima pa čak i pred više od 200 tisuća ljudi, snimila je više od 1.000 pjesama, i objavila više od 500 albuma.

Izim po svojem glazbenom stvaralaštvu i bogatoj glazbenoj karijeri od gotovo 60 godina, Esma je poznata i po humanitarnom djelovanju. Zajedno sa svojim pokojnim suprugom S. Teodosievskim odgojila je i školovala ali i udomila 47-ero djece. Pritom je za svoje humanitarno djelovanje dobila obilje nagrada.

Ulaznice za koncert Esme Redžepove i sastava Folk masters koji će se održati 6. travnja potražite po cijeni od 130/150/170/200 HRK na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili na internetu  www.ulaznice.hr.