Oliver i Gibonni najavili album “Familija”

Kad se udruže dva glazbena velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, od kojih je jedan Oliver, a drugi Gibonni, dobivamo naravno dobru pjesmu

oliver i giboni

Ima onih pjesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takve su nove Gibonnijeve pjesme, ‘Onako, od oka’ i ‘Gdje to piše’, autorski mirakuli zbog kojih i jest jedan od najcjenjenijih domaćih glazbenika.

‘Onako, od oka’ otpjevao je Gibonni, a drugu pjesmu namijenio je Oliveru, prijatelju, čoviku istog, mediteranskog senzibiliteta, onome koji je jednostavno – ‘familija’. A upravo tako se zove i zajednički novi album.

Novi album ‘Familija’ donosi devet pjesama, sve stihove i glazbu napisao je Gibonni u razdoblju od 2014. – 2016. na otoku Korčuli i u Splitu. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji suradnici obojice glazbenika. Nove pjesme snimane su u raznim studijima, počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza pa sve do Los Angelesa.

Hrvatski Telekom pokloniti će publici veliki koncert u Zagrebu, 2. travnja, na kojem će okupljeni imati priliku po prvi put uživo čuti skladbe s novog albuma, ali i uživati u starim hitovima. Tom prilikom, Gibonni će ugostiti Olivera kao posebnog gosta. Koncert će se održati na Trgu bana Jelačića uz prijateljsku podršku Grada Zagreba.