Krk – Vama glumimo u ožujku: Mali princ i Ajme nama s njima

krk33

krk33

Vama glumimo u ožujku: Mali princ i Ajme nama s njima
Grad Krk / Sportska dvorana OŠ Fran Krsto Frankopan / 19. 03. 2016.

Nedavno pokrenut projekt krčkog Centra za kulturu Vama glumimo, koji otočanima donosi popularne kazališne programe za djecu i odrasle, nastavlja se u subotu, 19. ožujka 2016. godine, i to najprije predstavom za djecu Mali princ, u 11.00 sati, a potom i stand-up performansom Arijane Čuline Ajme nama s njima, s početkom u 19.00 sati.

Mali princ, zagrebačkog Kazališta Merlin, dinamična je predstava za ljude u malim i velikim cipelama, koja će svoju publiku zasigurno uvući u bezvremenu priču Antoinea de Saint-Exuperyja o malenom istraživaču čija su nepredvidiva lutanja svemirom prepuna iznenađenja i velikih po(r)uka. U ovoj nagrađivanoj kazališnoj igri, koju su zajednički režirali Ana i Luka Merlin, glume Ivan Horvat, Ana Merlin i Petar Leventić.

Ajme nama s njima novi je stand-up/cabaret performans poznate splitske glumice i spisateljice Arijane Čuline, koja nakon čitavog niza komičarskih nastupa i objavljenih knjiga, na kazališne daske donosi svježu porciju duhovitih, hrabrih i provokativnih priča, a sve to uz gitarsku pratnju Jadrana Vuškovića.

Svi kazališni programi iz serije Vama glumimo odigravaju se u prostoru novoizgrađene osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša (u gradu Krku), a ulaznice po cijeni od 20,00 kn za dječje i 30,00 kn za ostale predstave, mogu se (od subote 12. ožujka) kupiti u Galeriji Decumanus, u njezino redovno radno vrijeme, između 10.00 i 13.00 sati. Osim toga, sve informacije uz mogućnost rezervacije ulaznica, dostupne su pozivom na broj 051 220 041.