Mr.Lee & IvaneSky dovode “Colors” u ZKM

Slika1

Glazbeno-scenski projekt Mr.Lee & IvaneSky promovirat će album “Colors” koncertom 22. travnja u ZKM-u

Slika1

Riječ je o projektu nastalom pod krovnim imenom Strukturne ptice koji je prije nekoliko desetljeća prethodio kasnijim inkarnacijama Let2 te konačno Let3, a koji je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Lee i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky.

Album donosi 10 pjesama od kojih je dobar dio inspiriran i nastao kao glazba za filmove i kazališne predstave. Za koncertnu promociju albuma odabrana je pozornica Zagrebačkog kazališta mladih kojom će, uz Mrleta, Ivanku, Vavu, Baljka i Bina, prodefilirati i cijeli niz kolega, prijatelja, suradnika iz svijeta glazbe i kazališta, od kojih su mnogi dali svoj obol i samom albumu.

Glazbenici Matija Dedić, Boris Štok (Quasarr), Čarli Jurković, kao i glumci Milivoj Beader, Katarina Bistrović Darvaš, Damir Šaban, Petar Leventić, Barbara Đurović, Stipe Kostanić, samo su neki od gostiju koji će nastupiti.

{youtube}L5ET246N8lQ|500|400|0{/youtube}

Ulaznice za koncert u prodaji su po cijeni od 80 kuna, a mogu se kupiti na blagajni ZKM-a i preko sustava ulaznice.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Broj ulaznica je ograničen. muzika