Skip to content

Osigurajte svoje mjesto u Tehnološkom parku Zagreb

Prijavite se u Tehnoloski park Zagreb

Razvojna agencija Zagreb poziva vas da se prijavite i krenete u realizaciju svoje inovativne poduzetničke ideje! Njihov poziv u nastavku donosimo u cijelosti:

Razvojna agencija Zagreb kroz Tehnološki park Zagreb (TPZ) podupire tehnološki inovativne poduzetnike i razvojne timove na području Gradu Zagrebu u njihovim poduzetničkim počecima i tijekom razvoja poslovanja kroz infrastrukturnu podršku te specifične programe usluga poput edukacija i umreženja, s tendencijom kontinuirane prilagodbe novim potrebama.

TPZ svoje aktivnosti ostvaruje na dvije lokacije, na adresama Dragutina Golika 63 i Slavonska avenija 52 (Žitnjak).

Trenutno je u TPZ-u inkubirano 20 tvrtki koje čine mrežu iskusnih stručnjaka – mentora budućim članovima Tehnološkog parka.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za članstvo u Tehnološki park kroz program Predinkubacije ili Inkubacije.

PROGRAMI PREDINKUBACIJE I INKUBACIJE

Ovisno o fazi razvoja inovativne poduzetničke ideje nudimo programe Predinkubacije i Inkubacije.
Program predinkubacije je namijenjen fizičkim osobama ili razvojnim timovima (više fizičkih osoba) koje se bave razradom inovativnih projekta s komercijalnim potencijalom. Prijaviti se mogu fizičke osobe koje u trenutku podnošenja Prijave još nemaju registriran poslovni subjekt, niti imaju vlasničke udjele u drugim poslovni subjektima, ali planiraju osnovati pravni subjekt u cilju realizacije poduzetničkog projekta.

Program Inkubacije je namijenjen inovativnim poduzetnicima koji se bave razvojem proizvoda i usluga na području visokih tehnologija. U ovaj program prijaviti se mogu poslovni subjekti sa sjedištem u Gradu Zagrebu koji imaju najmanje jednog, a najviše 10 zaposlenih osoba.

PRIJAVA
Interes za korištenjem prostora i usluga Tehnološkog parka se iskazuje prijavom na e-mail tehnopark@raza.hr . Požurite, raspoloživi kapaciteti su ograničeni!
Pravo na podršku kroz programe Predinkubacije ili Inkubacije ostvaruju svi koji zadovoljavaju kriterije definirane Pravilnikom.

Obrazac za prijavu i Pravilnik dostupni su za preuzimanje na www.tehnopark.hr
Odabir kandidata za ulazak u Tehnološki park Zagreb možete očekivati u roku 30 dana od datuma podnošenja prijave. Svi prijavljeni koji zadovolje kriterije ulaska, a za koje neće biti dovoljno raspoloživog prostora, bit će uvršteni na listu sukladno redoslijedu prijava. tehnopark.hr