Šibenski Long play day #3 u pripremi za travanj

Treću godinu zaredom Šibenik se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana prodavaonice ploča (Record store day 2016) koji se u Krešimirovom gradu održava pod nazivom Long play day #3

Long play day Sibenik 1

šibenski LP day održat će se kad i u ostatku svijeta – treće subote u četvrtom mjesecu, točnije 16. travnja

Mjesto radnje ponovno popularno okupljalište slobodoumnih i inkubator urbane kulture u Šibeniku – caffe bar / noćni klub Azimut, unutra i vani.

– Originalna postava LP Dayja, Jelković – Rak – Balvan – Klarić ponovno se vraćaju u sedlo i ove godine vraćaju LP day tamo gdje mu je i mjesto – i to veći i bolji nego prethodni. Ovogodišnji LP Day donosi sajam ploča, stripova i glazbene građe, slatko iznenađenje, tribinu, filmsku projekciju i glazbeni program u sklopu čega će nastupiti i gost ambasador šibenskog LP Dayja – poručuju organizatori.

Detalji o programu kao i pozivnicu izlagačima da se treću godinu zaredom pridruže sajmu ploča, stripova i glazbene građe stiže uskoro, dotad – ostavljamo sve u slatkom iščekivanju. No savjetujemo, ulaštite cipelice za ples, skinite prašinu s vinila i oboružajte se dobrim raspoloženjem jer Long play day #3 samo što nije i bit će za pamćenje.

Long play day Sibenik 3