Kajkavci u Lisinskom 20. ožujka

Akademija Art

Naš dragi KAJ, u pjesmi i stihu, ispunit će, u nedjelju 20. ožujka 2016. godine u 19 sati, hrvatski hram kulture – Veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog

mušketiriSvečanost KAJ-u, s pozornice, pred dvije tisuće posjetitelja, na svoj prepoznatljivi način, izrazit će: popularni zagorski glumac i recitator Adam Končić, najpoznatiji naš kajkavski kantautor Ivica Pepelko, kajkavska pjevačka nada Gabrijela Hrženjak, prepoznatljivi i vrhunski ženski vokalni sastav Kirjales, poznati umjetnici na tamburici Fakini i veliko ime zagorske narodne glazbe, utemeljene na klarinetu, trubi i baritonu – Zagorski mušketiri.

Svi oni, okupljeni pozivom Radija Kaj, u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, pokazat će još jednom kako se treba njegovati, svirati i pjevati KAJ-u i tako oplemenjivati nezaobilazni dio naše hrvatske baštine.

Radiju Kaj i kajkavskim izvođačima, i ovom prilikom, u Lisinskom, očekujemo, pridružit će se, u plemenitom glazbenom projektu, brojni štovatelji i podupiratelji dragog nam KAJ-a, kao što su: Grad Zagreb, Zagrebačka županija, Krapinsko-zagorska županija, Općina Jesenje, Općina Pušća, AZM, Grad Križevci, Konfekcija Kotka, Kolpasan, Elektro Orsag, Vetropack i mnogi drugi.

Kaj nam pak moreju… Vidimo se u Lisinskom! kaj.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ured predsjednice: Jelena Lovrić navela "apsolutne i opasne neistine"

Ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u nedjelju je reagirao na članak u “Jutarnjem listu” pod naslovom “SDP može HDZ-u preoteti Most, ali ne s Milanovićem“ u kojem je, poručuju s Pantovčaka, kolumnistica Jelena […]
FAH H805