Maja Kefeček: Čokolada

5867 bigIako je danas čokolada uobičajena namirnica, još uvijek nosi dašak južnoameričke egzotike, a čokoladu spravljenu kod kuće rijetko da će netko odbiti kušati

Jednostavne za pripremu, a fantastičnog okusa, Maja Kefeček u ovoj kuharici nudi veganske slastice od čokolade kojima ćete teško odoljeti. Probajte pikantnu čokoladnu kremu s đumbirom i narančom ili mediteransku čoko pitu s pinjolima, bademima i smokvama, ali i izvrsne klasike u veganskom ruhu: vjerojatno jedva čekate da napravite domaću crnu ili bijelu čokoladu, slasnu sahericu, browneije ili jaffa kekse. Naši su favoriti superfood čokolada, štrudla s čokoladom i kruškama te čokoladna tjestenina. A tu je i ljuto grah varivo, da, pogađate, s čokoladom! Možete li odoljeti takvom izazovu? Fotografije u kuharici i stiliziranje hrane ovoga puta potpisuje sjajna Maja Danica Pečanić. najboljeknjige

Jezik izdanja: Hrvatski
Broj stranica: 64
Uvez: Meki uvez
Nakladnik: Planetopija
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-257-330-5