Kako ga zavesti

flirting woman

Umijeće zavođenja kao takvo postoji već duže vrijeme i ponekad ga je jednostavno teško savladati. Možda zbog toga što nemate dovoljno samopouzdanja, ili jednostavno zbog toga što ste ponekad lijeni oko pokretanja prvog poteza

flirting woman

Pogrešan je način razmišljanja kako muškarci uvijek trebaju biti ti koji moraju prvi prići ženi. Ponekad se uloge mogu malo promijeniti

Nažalost sve je više žena koje jednostavno ne znaju kako ostaviti dojam na osobu koja im se sviđa. Problem zapravo ne leži u izgledu nego jednostavno u stavu. Naime ako niste znali osoba s kojom pokušavate komunicirati, itekako osjeti kada ste negativni, ili još gore nesigurni.

Poradite malo na sebi

Ako ste dosada bili osoba koja nije bila sigurna u sebe poradite na tome da pojačate svoje samopouzdanje. Mislite li kako to ne možete sami izvesti, pokušajte razgovarati sa psihologom koji vam može pomoći u otkrivanju razloga negativnih osjećaja.

Pozitiva i samo pozitiva

Vjerujte kako ne postoji osoba koja pored sebe želi imati depresivnu i negativnu osobu koja nešto vječito gunđa i uvijek joj nešto nije po volji. Muškarac vaših snova sigurno pored sebe želi pozitivnu i nasmijanu osobu koja će se uvijek potruditi sa smiješkom dočekati sve nove stvari koje dolaze.

Budite svoji

Vrlo vjerojatno ćete pomisliti kako se radi o svojevrsnoj kontradiktornosti, jer se malo ranije spomenulo kako se trebate mijenjati u smislu jačanja samopouzdanja. Međutim treba voditi računa kako takva promjena najviše treba vama bez obzira radi li se o osvajanju muškarca.

Istaknite prednosti

Već vam se duže vrijeme sviđa određen muškarac, ali niste sigurni kako ostaviti dojam. Pored svega navedenog pokušajte barem na početku svaki put kada se s njim nalazite imati na sebi najljepši komad odjeće koji ste izvukli iz svog ormara. Pazite neka to bude odjeća koja će još više istaknuti vašu ljepotu.

Humor prije svega

Svoju ćete simpatiju najviše oduševiti ako mu pokažete kako imate smisla za humor. Pokažite kako ste vi zapravo vedra osoba koja ne troši previše svog vremena na crnu kroniku. Pokažite kako znate biti komični kada to treba. savjetnica.com