Bile su potencijalne snaha i svekrva, a sada su samo prijateljice

tri dva jedan kuhaj

Avantura u showu “Tri, dva, jedan -kuhaj!” za Doris Vitasović i Irene Išić je završila. Nisu prikupile dovoljno bodova, zbunjivao ih je recept koji su dobile od crvenog tima, pa je za buduću snahu i svekrvu to bila prepreka koju nisu mogle prijeći

tri dva jedan kuhaj

“Tužne smo, ali ovo je jako lijepo iskustvo. Drago mi je što smo upoznale sve te divne ljude. Bilo nam je super na svim poljima. Ponovila bih opet ovo, uopće mi nije žao što smo se odvažile prijaviti se. Naučile smo dosta toga, bilo bi toga i više da nismo tako rano ispale”, rekla nam je Doris koja ima zavidnu sportsku karijeru prvakinje karatea, a trenira i kick-boks.

Na pitanje je li joj se zamjerio žiri, Doris odgovara kako nije nimalo, kao i da treba poštovati njihovo mišljenje. Najviše od svega nedostajat će joj kandidati s kojima se povezala.

Irene je bila sudionik prve ovosezonske svađe u showu, ali to su ona i Verica brzo riješile. “To se događa jer se kandidati ne poznaju dovoljno i ne znamo kako tko reagira”, zaključuje Irene.

Irene i Doris produbile su svoj odnos dolaskom u show, ali nisu ni slutile da će u međuvremenu Doris i Irenin sin Aleksandar prekinuti svoju vezu.

“To neće utjecati na nas. Mi smo najprije bile prijateljice, a onda tek sam upoznala njenog sina. Ostajemo i dalje prijateljice jer se na tome i zasnivao naš odnos”, dodaju Irene i Doris koje se i dalje svakodnevno druže. 321kuhaj.rtl.hr