Umjetnost i društveni pokreti (97/2015.)

Uredništvo časopisa Život umjetnosti i udruga [BLOK] pozivaju vas na promociju novog broja

unnamed eee

Gostujuće urednice broja su Ana Kutleša, Ivana Hanaček i Vesna Vuković [BLOK], a promocija će se održati u srijedu 24. 2. 2016. u BAZI, novootvorenom prostoru udruge na adresi Adžijina 11 u 19.00 sati

Na promociji će sudjelovati: Irena Borić (nezavisna kustosica), Mario Kikaš (aktivist i kulturni radnik), Goran Pavlić (Akademija dramske umjetnosti, Zagreb) te Vesna Vuković (BLOK).

Noviji brojevi časopisa bit će dostupni po promotivnim cijenama.

Više o časopisu i mogućnostima pretplate:
zivotumjetnosti.ipu.hr

Život umjetnosti je časopis za suvremena likovna zbivanja, posvećen raznovrsnim vidovima suvremene umjetničke prakse u Hrvatskoj, regiji i šire, s tradicijom kontinuiranog izlaženja od 1966. godine. Objavljuje ga Institut za povijest umjetnosti u Zagrebu dvaput godišnje kao dvojezično izdanje. Časopis je kroz godine postao relevantan u široj regiji, a budući da se od 2000. godine objavljuje kao dvojezična publikacija, njegova recepcija danas prelazi granice regionalnog. Od prvog broja, objavljenog 1966. godine, pa do danas, uredništvo časopisa kroz vrijeme se prilagođavalo i neposredno odgovaralo na suvremena kretanja i u publicističkom smislu. Uredništvo časopisa: Marija Borovičkić, Liesbeth Decan, Sanja Horvatinčić, Leonida Kovač, Sandra Križić Roban, Suzana Marjanić, Irena Šimić.