Preminuo Mirko Katić: Hotanj, 1960. – Vinkovci, 2016.

Mirko KatićObavijest 

Mirko Katić
sin pok. Mate i Cvije (rođ. Njavro) s Hotnja
Hotanj, 09. 12. 1960. – Vinkovci, 01. 02. 2016.

Javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi Mirko Katić iznenada preminuo 01. veljače 2016. godine, u 56-oj godini života, na kirurškom odjelu bolnice u Vinkovcima.

Mirko je rođen na Hotnju, a živio u Čapljini, Zagrebu, Neumu i Nuštru.

Pokop Mirka biti će u četvrtak, 04. veljače 2016. godine, u obiteljskoj grobnici, na groblju u Gradcu (kod Neuma) kod crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. Izraz sućuti i sjećanja biti će od 14 sati u crkvenoj kapelici.

Mirko je govorio više stranih jezika, prevodio je brojne crkvene katoličke tekstove na hrvatski jezik i obrnuto. Bio je uspješan i u matematičkim znanostima. Kroz cijeli svoj skromni život pomagao je brojnim ljudima te svoj ovozemaljski život dovršio neprekidno se moleći. 

foto galerijaPosljednji ispraćaj – FOTO!

Mirkova osmrtnica 001

Mirko Katić student u ZG 001Ožalošćeni: brat Stjepan, snaha Sniježana, nećake Sendi i Stela, sestra Cvija Baća, zet Željko i nećake Kristina, Natalija i Željka, brat Željko i nevjesta Irena i nećaci Andrej i Bruno, dundo Marko i strina Mira, dundo Božo i strina Janja, teta Danica i tetak Niko, obitelj pok. tete Božice Ciselski, obitelj pok. dunda Ilije i strine Mare, ujak Mato Njavro s obitelji, ujak Vinko Njavro s obitelji, obitelj pok. tete Božice Vujinović, rodice i rođaci s obitelji – Ivica, Mirjana, Marica, Ankica, Nada, Katarina, Matan, Draga, Milenko, Ivica-Branislav, Mario, Sandra, Goldi, Darko, Đuro, Mara, Darko, Boško, Marija, Cvija, Ruža, Božana te sva ostala brojna tugujuća rodbina i prijatelji.

Sveta Misa za Mirka služi se u petak, 05. veljače u Nuštru

Mirko pozdravlja sve, zahvaljuje svima koji su ga poznavali u ovom životu, a posebno cijelom Nuštru! Pozdrav u Kristu!
POČIVAO U MIRU BOŽJEM
POKOJ VJEČNI DARUJ MU GOSPODINE!

 

mirko 5

mirko 9