Skip to content

Žena Škorpion je strastvena u emocijama

Znate li kakvi ste u ljubavi? I dok u globalu svi žele isto, postoje sitne ali bitne razlike od znaka do znaka. Otkrijte što je potrebno za sreću ženama Zodijaka

woman face

Žena Ovan
Kod njih su koketiranje i igrice nužan sastojak odnosa, a ljubav povezuju s fizičkim – poznate su kao nezasitne ljubavnice. Ipak, da biste joj se svidjeli morate pokazati kako imate suosjećanja, razumijevanja i zanimanja za druge. Žude za podrškom u teškim vremenima, osobito ako se slome. Kako su poprilično impulzivne, teško kontroliraju ljubomoru i prema partneru često nastupaju posesivno. Prevarene odlaze bez da se okrenu i odmah brišu bivšeg iz glave.

Žena Bik
Česti dodiri njima su znak ljubavi, a na to se veže želja za sigurnošću. Osim što morate zadobiti povjerenje i ljubav, važno im je jeste li sposobni brinuti o njoj kroz sigurnu egzistenciju. Kao partnerice su vjerne i odane te emocionalna potpora svom muškarcu. Istovremeno majčinski, poslovno i ljubavno inspirirane, žene Bikovi su pouzdane i dobre supruge. Ipak, pazite da ne iznevjerite njihovo povjerenje jer će vam tada uskratiti svu svoju ljubav te postati hladne i proračunate.

Žena Blizanac
Privlači ih razgovor u kojem ćete pokazati odlučnost u stavovima, a i pokloniti im pažnju. Znatiželjne su ispitat će sve detalje. Najbrže ćete ju ohladiti ako joj slažete, što će zbog urođene lukavosti otkriti. U osjetljivim pitanjima morate biti diplomat te paziti da ju ne povrijedite jer ne podnose uvrede. U vezi im je važno da se osjećaju nesputano, pa će odugovlačiti s proglašavanjem veze ozbiljnom, ulaskom u brak i sl, a razlog je rijetko nedostatak ljubavi, već prije strah od rutine.

Žena Rak
Veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju dulje, a prvo su bili prijatelji. Osjećaji su im važni, pa ako su u ljubavi sretne, tada postaju partnerice za poželjeti. Sklone su negativnom razmišljanju, a kako biste to izbjegli Račicu morate uvjeriti u ozbiljnost svojih osjećaja. Iznimno su ženstvene i šarmantne te lako osvajaju. Znaju praštati, a vezi najvažnije da imaju partnerovu podršku. Pripadnice ovog znaka sanjare o velikoj obitelji, a ako osjete da nešto ugrožava njihov odnos ili djecu, postavit će se zaštitnički i okrutno.

See also  Peppa Pig Hrvatska - Piknik / Peppa Pig na hrvatskom

Žena Lav
Ima vrlo živahnu osobnost, a sve što čini ili će raditi s potpunom predanošću ili neće raditi uopće. Srce joj je velikodušno, ali i uglađeno, pa od nje nećete doživjeti nepristojnosti ako je poštujete. Svaki znak pažnje znat će vratiti i cijeniti. No ako je pokušate poniziti to vam neće zaboravit, očekujte iznenadni val bijesa. Veza s njom neće biti ni krotka ni dosadna – traži veliku pokretačku strast koja će je ispunjavati. Iako vole centar pozornosti, ispod površine su malo pa će iznova tražiti potvrdu vaše ljubavi.

Žena Djevica
U partneru traže ostvarenje svih želja, a pedantnost, poslovne ambicije, praktičnost i humor visoko su im na listi prioriteta. Razmišljati o vezivanju tek ako zaključe da zadovoljavate standarde i uvjere se da zajednički život može funkcionirati. U odnosu prema njoj trebate biti promišljeni, a najviše će cijeniti sitne geste. Nakon početne faze veze u kojoj vas analiziraju, vrlo brzo će se opustiti i daju sve više ljubavi. Kako su uporne i marljive, lako će riješiti svaki problem i situaciju, a svojim partnerima dati mudre savjete.

Žena Vaga
Šarmantne i otvorene, muškarcima su jedne od najprivlačnijih partnerica. Imaju urođenu sposobnost osvajanja, a sposobne su i dugo vremena provesti same. U odnosu važu daje li im partner jednako, a postat će vrlo zajedljive ako pomisle da is se iskorištava. Ne vole ljubavne klišeje, a cijenit će originalnost, i luksuz. Ponekad su robovi svog ega, pa od partnera zahtijevaju velike doze pažnje i komplimenata, a teško primaju kritike na račun svog izgleda. Ako su zaljubljene daju sve od sebe, no svaki propust dvostruko vraćaju – jer je to pravedno.

Žena Škorpion
Strastvena je u emocijama, a u vezi se ili potpuno preda ili je posve nezainteresirana. Ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica, no raziđete li se, ne očekujte prijateljstvo. Za nju više ne postojite. U početku je rezervirana jer ljubav shvaća ozbiljno. Traži srodnu dušu, a nađe li “pravog” neće ga pustiti samo tako. Unatoč posesivnosti koju posjeduju, rijetko su ljubomorne. Prevaru ne prašta, ona se osvećuje. Treba joj netko tko je jednako samouvjeren i snažan da je prihvati i nosi se s njom.

See also  Ivo Josipović sa svojim macho imidžem odlučnog muškarca privući ću glasače i glasačice

Žena Strijelac
Dinamične i aktivne, izravne i zaigrane, one su izazov. Koketiranje s njima je zabavno, jer su vrlo duhovite. Pri odabiru partnera važan im je fizički izgled, zbog čega djeluju površno. U životu nekoliko puta pomisle da su pronašle ljubav života, a teško podnose emocionalni poraz no oporave se i sljedećem partneru jednakim intenzitetom i nadom pružaju ljubav. Impulzivne su i strastvene, pa pokazuju i ljubomoru, a toga se kasnije srame. Rado slušaju savjet partnera kojem vjeruju.

Žena Jarac
Odlično procjenjuju ljude, a od partneru traže osobine koje nadopunjavaju njezine. Ostavljaju dojam da su u ljubavi proračunate, no ako se strastveno zaljube – što je rijetko, zaboravljaju kriterije. Vole postupna udvaranja i treba im dugo da se otvore. Iako djeluju hrabro i neustrašivo, ispod fasade su nježna i krka bića koja teže za zaštitom i ljubavlju. Jedina stvar zbog koje će pripadnice ovog znaka žrtvovati svoje ambicije je obitelj. Mrze scene u javnosti, obožavaju komplimente i vole se natjecati.

Žena Vodenjak
Oštar um i ispitivačka priroda kod njih su izražene, a zanima ih sve i svašta. Ohladit će se od vas automatski promatrate li druge žene dok ste s njom i zbijate neslane šale. Ne želi gubiti vrijeme s nekim tko nije približno na njihovoj razini. Znaju s ljudima, no drže se distancirano. Ona će biti šarmantna i zabavna ali teško se prepušta zbog potrebe za neovisnošću. Ne podnose ograničenja i zabrane, pa ako to pokušate, naići ćete na žestoku pobunu. Originalna je i uživa u ekscentričnim razmišljanjima.

Žena Riba
Osjećajne su te osjetljive i na emocionalne potrebe i raspoloženja partnera te romantičarke. Budući da je vrlo suosjećajna, žena Riba bit će odličan prijatelj i ljubavnik. Bit će uz vas predano u svim fazama, dobrim i lošim danima i znat će vas utješiti. No i ona treba podršku pa joj se neće svidjeti ako ste vi prema njoj hladni. Negativna strana vaš je što se lako uzruja ako stvari ne idu onako kako ih je ona zamislila. Teško podnose kritiku i negativne komentare drugih, zbog čega se često povlače u sebe

See also  Nakon izbora 100.000 plaćenih internetskih komentatora ostaje bez posla

Izvor: 24sata.hr