slika 1

Wüstenrot stambena štedionica d.d. dio je međunarodnog financijskog sustava s tradicijom dužom od 95 godina i idejni pokretač i začetnik stambene štednje u Europi. Wüstenrot stambena štedionica posluje i u zemljama Europe: Austriji, Njemačkoj, Luksemburgu, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj.

I ove godine Wüstenrot je organizirao vikend za svoje zaposlenike u Opatiji i kao dio programa u hotelu Ambasador imale smo prilike predstaviti Stiluetu i ponajprije knjigu Pink pen Ivane Grabar koja, kako je naglasio i gospodin Ivan Kunac, marketing manager i PR, primjer kako se uzdignuti iz loših situacija, pronaći motivaciju i pozitivu koju je Ivana primijenila u privatnom životu, a koja se može apsolutno primijeniti i na poslovni svijet. Ivana Grabar obavila je druženje u inspirativnu notu koja je mnoge dotakla i uz savjete za sretan život opet napravila ono što srijedom radi najbolje – slavi prave životne vrijednosti i podsjeća na njih jer ponekad ih u vrevi života zbilja zaboravljamo….

slika 2

Nezaboravno druženje i ugodna atmosfera, zahvaljujemo na pozivu, a simpatičnom Wüstenrot timu želimo puno sreće u daljnjem radu, i naravno – životu. Sigurni smo da se nakon opatijske avanture vraćaju bogatiji za nova poslovna znanja, kadrove prekrasne Opatije kao nezaboravne uspomene i naravno – knjigom Pink pen koja će ih podsjećati na ovo druženje i prave životne vrijednosti.

Izvor: Stilueta

slika 3

Leave a Reply