Skip to content

Lovrinović: Ne mogu vam dati povjerenje, osjećam se izigrano

Ivan Lovrinović kritizirao je Most i Domoljubnu koaliciju. Rekao je da članovi Vlade mogu ostvariti ciljeve samo s jasnim programom, a ovaj sporazum to nije. Nestali su rokovi za promjene, nitko se neće moći pozivati na odgovornosti

3e7d55ac0488e

– To nije sporazum o programu već pismo namjere koje nikoga ne obvezuje – rekao je Lovrinović. Dodao je da je program koji je on predstavio okljaštren do neprepoznatljivosti, “a upravo zbog toga smo dobili mandat”.

– Mogu reći da se osjećam izigrano – rekao je Lovrinović.

Most je glede gospodarstva odstupio od svog izbornog programa. Stoga se postavlja pitanje tko su onda njegovi stvarni autori – rekao je Lovrinović, dodajući da se na temelju nedavnih izjava iz Austrije čini da su to bankari, i to inozemni.

– Na temelju svega navedenog, a što je vezano za izvorni ekonomski program zbog kojeg sam se uključio u Most i dobio povjerenje, godinama sam nastojao da se kreira ekonomska politika koja će Hrvatsku zaštitii i učiniti je ponosnom zemljom. Nisam uspijevao u tome, zato sam se uključio u politiku i došao ovdje. Puno je takvih koji govore, ali sve ostaje na riječima. Ovdje fali odlučnosti profesionalnosti, niste me uvjerili da ćete ići u dobrom smjeru i, nažalost, ne mogu vam dati povjerenje – rekao je Lovrinović.

See also  Jedino ispravno rješenje - privremeno zatvoriti granicu prema Srbiji i konsolidirati stanje!