Skip to content

Osmi Wedding EXPO počinje u petak

U petak se Westgateu otvara osmi po redu Wedding EXPO, najveći sajam vjenčanja u regiji na kojem će svoje usluge i proizvode predstaviti gotovo 140 izlagača iz cijele Hrvatske

GalaWedding EXPO iznimno je omiljen među mladencima i svima koji će to tek postati zbog svojih golemih prednosti – održava se u Westgateu koji nudi brojne prateće sadržaje, ulaz na sajam je besplatan, parkirnih mjesta ima napretek, a radno vrijeme je više nego idealno jer se u sklopu sajma održava i Late Night Shopping. Prva dva dana posjetitelji će moći uživati u nevjerojatnoj ponudi izlagača sve do 23:00 sata, a u nedjelju je sajam otvoren do 21:00 sat.

Posebna poslastica za sve posjetitelje sajma je ekskluzivna modna revija koja će se održati u subotu, 23. 01. u 19:00 sati u prostoru Wedding Cityja na prvom katu centra. Osim noviteta koje u 2016. nudi najveći megastore za vjenčanja i svečane prigode Wedding City, na reviji će biti prikazana nove kolekcije vjenčanica Martine Felje, Borisa Banovića, salona Gala te linija luksuznih bundi brenda Foch. Specijalna gošća revije je ljubljančanka Maja Ferme, svestrana modna umjetnica, prepoznatljiva po prekrasnim i zavodljivim svilenim vjenčanicama. Najnagrađivanija je slovenska dizajnerica, miljenica mnogih poznatih osoba u Sloveniji ali i diljem svijeta pa njen nakit rado nosi Monica Bellucci, a njenim divnim čipkastim torbama se ponose operne dive Anna Netrebko i Elina Garanča.

„Ponosni smo na iznimno velki broj izlagača i očekujemo rekordnu posjećenost! Wedding EXPO se već dokazao kao najveći i najposjećeniji sajam vjenčanja u regiji i naš plan je da ga uskoro pretvorimo u međunarodni događaj na kojem će se predstaviti izlagači i izvan granica Hrvatske.“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup. D.T.