Skip to content

Natječaj za Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi”

Udruga „Stihovi i Note” raspisala je Natječaj za 4. Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi” Zadar 2016. koji će se održati u utorak, 26. travnja u HNK Zadar s početkom u 20 sati

1088163

Natječaj za ovaj festival moderne kršćanske glazbe natjecateljskog karaktera otvoren je do 15. ožujka

Na natječaj se mogu poslati skladbe s tekstovima kršćanskog karaktera. Skladbe u trajanju 3:50′ (najviše 4:00′) trebaju biti novokomponirane, ili nedavno objavljene ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju.

U prijavi je potrebno dostaviti točan tekst pjesme u Word formatu (doc), s uredno potpisanim autorom teksta, glazbe i aranžmana. Također je potrebno dostaviti kraći životopis izvođača s kontakt podacima. U prijavi se šalje i demo snimka skladbe koja ne treba biti studijski i produkcijski obrađena, ali treba biti što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ukoliko već postoji) u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps. Skladbe se šalju isključivo na elektroničku adresu udruge „Stihovi i Note” stihovizdnote@gmail.com.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u medijima 21. ožujka, a autori i izvođači koji su izabrani od strane Organizacijskog odbora festivala bit će izravno obaviješteni.
Izvođači sami mogu odabrati način nastupanja na festivalu: uz matricu ili uživo, a o izboru moraju pravovremeno (prilikom prijave) obavijestiti Organizatore kako bi im se omogućila potrebna tehnička oprema.

Na festivalu će nastupati najviše do 14 izvođača nakon čijih nastupa slijedi glasanje publike i stručnog žirija. Dodijelit će se nagrade za najbolji tekst, glazbu, aranžman, te nagrada stručnog žirija i nagrada publike.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 099 405 93 29 ili inbox Facebook stranice Udruga „Stihovi i Note” https://www.facebook.com/stihovizdnote ili stranice Festival duhovne glazbe Svjetlost dolazi Zadar https://www.facebook.com/pages/Festival-duhovne-glazbe-Svjetlost-dolazi-Zadar/411266322365545?ref=bookmarks