Najava – Izložba Andy’s stuff u Rijeci

Izlozba Andrea Anic 1

Dizajnerica Andrea Anić, Andy’s stuff, osvaja javnost modnim izričajem svojih kreacija koje krasi osebujan stil i dizajnu kojem će se pronaći svi oni koje vole njegovati jedinstveni izričaj i cijene kvalitetu i rad domaćih dizajnera. Od kaputa, haljina, remena, Andrea stalno pomiče granice modne umjetnosti i oduševljava radom iza kojeg se krije nepresušna inspiracija i velika želja, trud i zalaganje.

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti izložbu ove perspektivne dizajnerice, pod nazivom “Change” koja će se održati u Dnevnom boravku, u Ciottinoj 12A, 23.01.2016., s početkom u 19h.

Izlozba Andrea Anic 2

Izložba će biti otvorena za sve posjetitelje, Andrea će predstaviti haljine i fotografije koje prate zadnju kolekciju Change koju je predstavila i u Beogradu na Balkan Art Fashion Eventu, a poseban šarm i umjetnički touch cijelom događanju uveličat će plesna skupina Flame s kojom smo i snimili najavu u prostoru book caffe-a Dnevni boravak. Plesna grupa Flame iza sebe broji 13 godina postojanja i djelovanja u podučavanju mladih ljudi plesu u različitim plesnim izričajima i kategorijama kao što su jazz, modern, contemporary, balet, mtv i hip hop.

Fokus trenutačnog djelovanja grupe, osim intenzivnih proba za međunarodno natjecanje u Bugarskoj u mjesecu ožujku, usmjeren je na realizaciju predstave ‘Break a leg’ u suradnji s poznatim jazz glazbenikom Denisom Razumovićem i njegovim kvartetom, čija premijera će se održati dana 16.05. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Pored navedene glazbene suradnje u ovoj predstavi se po prvi puta kombinira i treći vid umjetnosti, a to je modni dizajn koji potpisuje Andrea Anić (Andy’s stuff), sa svojim ekstravagantnim kostimima. Prije suradnje na samoj predstavi, Plesna grupa Flame predstavit će kolekciju haljina ‘Change’ dizajnerice Andree Anić kao dio otvorenja izložbe, kolekcija predstavlja priču o promjeni čovjeka, dok se plesnim pokretom naglašava bit koju svaka haljina nosi. Uz tekst pjesme ‘Ista slika’ Darka Rundeka, koja služi kao plesna podloga koreografiji, Flejmice će otkriti što se krčka u „Andy’s stuff“ kuhinji.

Upišite u vaše kalendare ovaj datum, spoj mode i plesne umjetnosti u prekrasnom ambijentu jednog od najšarmantnijih prostora u Rijeci, vidimo se 23.01.2016. u 19h.

Foto: Ivor Mažar
Lokacija: Book cafe Dnevni boravak Rijeka
Izvor: Stilueta

Izlozba Andrea Anic 3