Skip to content

MOST-u nije pala popularnost: Zašto medijska mafija tvrdi suprotno?

Najnovije ‘istraživanje’ u režiji jedne opskurne partijske agencije pokazuje pad popularnosti MOST-a, ali i rast popularnosti HDZ-a te SDP-a koji je za dužinu devine dlake u javnosti ‘omiljeniji’ od stranke Tomislava Karamarka

karamarko 956

Medijska mafija ovakve rezultate, ovakvog ‘istraživanja’, prikazuje na način na koji smo od mafije navikli

Naime, nakon što je MOST odlučio raskinuti pregovore s Milanovićevom klijentelom iz koalicije Hrvatska raste mafija u medijima obrušila se drvljem i kamenjem na MOST, posljedica medijske sotonizacije je ‘znatan pad popularnosti’ MOST-a čiji je rejting još uvijek iznad postotka koji je ova lista osvojila na parlamentarnim izborima. Drugim riječima, MOST-u je ‘pala popularnost’, no, čak i kad bi danas bili izbori MOST bi u najmanju ruku ponovio rezultat s parlamentarnih izbora u održanih studenom prošle godine, kada je najveće iznenađenje tih izbora osvojilo 11 posto glasova.

Naime, rezultati ‘istraživanja’ opskurne partijske agencije, koja se legalno, baš kao i partijski mediji, zadnjih godina nakrala naših novaca, pokazuju da MOST trenutno ima potporu preko 12 posto hrvatskih građana, dok HDZ podržava 29.3 posto Hrvata, SDP 29.6 posto hrvatskih građana i poneki Hrvat. Ukratko, MOST-u zapravo u odnosu na parlamentarne izbore nije pala popularnost, pad MOST-a, ako to tako možemo reći, dogodio se u očima medijske mafije koja je, između ostalih, MOST STVARALA dajući takvoj političkoj opciji prostor kakav ne bi dobio ni Kennedy kad bi uskrsnuo i ukazao se na Trgu bana Jelačića. Zašto se mafija čudi? Medijska mafija bijesna je jer ih je razočarala opcija za koju je vjerovala da je njihova i da imaju pravo na nju s obzirom na potporu koju im je dala, a potporu im je dala zbog partije, kako bi partiju spasili.

Reakcija medijske mafije na MOST i odluku da stupe u koaliciju s HDZ-om zapravo je osvetnička, ukratko, MOST je razočarao partijske medije, ali još uvijek nije hrvatske građane, barem ne one koji su glasovali za Božu Petrova i ‘reformatore’. Kad vas podržava više građana danas, nakon teških i burnih pregovora, nakon podvala SDP-a i Zorana Milanovića. nego na izborima, o kakvom padu govorimo?

Dakle, zašto onda medijska mafija uporno tvrdi suprotno, čemu mantra o padu popularnosti MOST-a? Kakvo pitanje, baš zato što se radi o mafiji, jer samo mafija u vrijeme nezapamćene krize može živjeti kao parazit na grbači sirotinje. Naravno, dva dana nakon izbora u studenom MOST-u je skočila popularnost na 15-16 posto, međutim, to je spontana, trenutna reakcija i nije bila realna, kao što nisu bile realne tvrdnje medijske mafije da je ORaH popularniji od SDP-a. Sjećate li se toga? tinolovka-news