Koncert u čast Kemala Montena

Prijatelji i Kemo u Lisinskom: Hiljade pahulja bijelih

a2324ee85Povodom obilježavanja prve godišnjice smrti poznatog kantautora Kemala Montena, održat će se koncertni spektakl koji će okupiti njegove najbliže prijatelje, suradnike i kolege

Koncert „Hiljade pahulja bijelih“, nazvan po jednoj od Kemalovih vječnih pjesama, održat će se u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u utorak, 19. siječnja 2016. godine u 20:00 sati u organizaciji Udruge „Kemal Monteno“ osnovane od strane obitelji Monteno.

Brojni poznati umjetnici, suradnici i kolege bez razmišljanja su se odazvali pozivu za sudjelovanje na ovom koncertu, na kojem će se izvoditi pjesme koje je pjevao Kemal Monteno, te pjesme koje su umjetnici izvodili s njim u duetu, ali i one pjesme koje je pisao za druge izvođače.

Kako je Kemo na svojim koncertima uživao ugošćavati na sceni veliki broj prijatelja, tako su mu i koncerti uz službeni naziv nosili i predznak „Kemo i prijatelji“. Stoga i ovaj koncert, u nadi da će postati tradicija, te da će se održavati svake godine u siječnju, nosi predznak: Prijatelji i Kemo – „Hiljade pahulja bijelih“.

Kemal Monteno i Dražen Žerićemo i zera

Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić i Đelo jr. Jusić, dok je glazbeni producent Nikša Bratoš čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni.

Nastupaju: Boris Novković, Danijela Martinović, Dražen Žerić Žera, Enis Bešlagić, Gabi Novak, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Haris Džinović, Ivana Husar, Luka Bulić, Marija Husar, Max Hozić, Mladen Burnać, Paula Jusić, Rade Šerbedžija, Saša Matić, Tamburaški sastav Lyra, Tereza Kesovija, Teška Industrija, Zlatan Fazlić Fazla, Željko Bebek, Željko Samardžić. showbizz