Skip to content

Orešković: Svi smo svjesni što nas čeka

Zagreb je moj grad. Jedva smo čekali vratiti se, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za Dnevnik HTV-a mandatar za sastav hrvatske vlade Tihomir Orešković

Oreskovic

Rekao je i kako u Zagrebu ima puno prijatelja i poznanika jer je živio ovdje od 2009. do 2014. godine.

Orešković je govoreći o planovima rekao kako želi što prije krenuti raditi.

– Svi smo svjesni što nas čeka. Svi smo spremni krenuti, znaju svi što nas čeka i kakvo je stanje. Svaki dan sam u kontaktu s Petrovom i Karamarkom, naći ćemo se sljedeći tjedan i krenuti u proces da izaberemo kvalitetne ljude, da izaberemo Vladu i krenemo raditi. Građani jedva čekaju da počnemo, ima puno izazova, ali spremni smo. S moje strane, jedva čekam početi.

Istaknuo je kako je pred njima puno izazova, ali da su dojmovi jako pozitivni. Rekao je i kako se već razgovara o nekim ljudima, međutim važno mu je upoznati njihove kvalitete.

– Dojmovi su mi vrlo pozitivni, meni je bitno da što više informacija dobijem sada, da upoznam ljude i njihove kvalitete, pa da izaberemo najkvalitetnije ljude. Neka imena se već vrte. Uskoro slijede i ozbiljniji razgovori.
Ovaj prvi televizijski intervju iskoristio je i da čestita novu godinu. Svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori poželio je sretnu novu godinu, punu zdravlja i optimizma.

See also  Miroslav Škoro, Milan Vrkljan i Ružica Vukovac formirali su klub nazvan "Za pravednu Hrvatsku"