Nikolina Miletić blista u rođendanskoj priči Anite Pokrivač

Anita Pokrivač predstavlja jesensko/zimsku kolekciju te ovih dana slavi treći rođendan svoga branda, a koji je bio savršena inspiracija za snimanje kampanje i lookbook-a

anita-pokrivac-1

Predivna nova kolekcija inspirirana samouvjerenom, domišljatom i svestranom ženom, koju je u ovoj modnoj priči utjelovila Nikolina Miletić, sadrži dnevne varijante te večernji look savršen za nadolazeće blagdane. Haljinice u modernim bojama izrađene od pliša, po čemu se dizajnerica posebno ističe te majice i karirane suknjice, kako otkriva Anita, ponovno se vraćaju ove sezone u modni svijet. Uz haljinice za mamu, dizajnerica i ovoga puta predstavlja malenu inačicu za mamine princeze.Velika novost u brandu Anite Pokrivač ove zime su i pletiva od 100% vune u obliku prsluka, ponča i kapa koji ovoj kolekciji daju streetstyle touch, a već dobro prepoznatljive asimetrične tunike ove sezone pojavljuju se u kombinaciji s neizostavnim resama.

anita-pokrivac-2

Nova kolekcija je zapravo miks moga osobnog stila kroz radni dan. Prikazuje vrijeme provedeno s mojom kćeri koji vikendom obično volim začiniti chic elegancijom i najdražim štiklama te se osjećati onako kako to zaslužuje svaka žena, božanstveno.” naglašava kreatorica.

Fotografije: Ivan Lacić
Make up: Dijana Sajko/Dianne make up
Nakit: Modni Nakit Primavera
Hair: frizerski studio Antimoda

anita-pokrivac-3

anita-pokrivac-4