Katorea Royal by Martina Ješe – kolekcija koju ćete poželjeti imati u ormaru

Brand Cataleya postao je prepoznatljiv po ženstvenim i modernim odjevnim komadima koji se baziraju prvenstveno na sportskoj eleganciji i jednostavnoj profinjenosti

cataleya-lookbook-katorea-royal-1

Ove sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u već prepoznatljivom stilu – dajući još profinjeniji i elegantniji touch cijeloj priči. Kolekcija Katorea Royal za jesen/zimu 2015/2016. unijela je mnogo noviteta na modnu scenu. Kreativne i hrabre modele dizajnerica je dugo osmišljavala, nastojeći zadržati stil, a opet unijeti malo slobode u svoju kreativnost.

cataleya-lookbook-katorea-royal-2

Ove jeseni i zime bazni detalji su resice koje se već dvije sezone vješto provlače kroz njezine kreacije, a sudeći po potražnji i ove će biti apsolutni must have. Zatim puf rukavi koji su novost u Cataleyi i unose dašak nježnosti i romantike u cijelu kolekciju. I ovog puta Martina Ješe daje prednost haljinama i kompletima koji naglasak stavljaju na ženstvenost, karakter i osobnost. Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija Cataleye koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila. Kampanju je snimio poznati fotograf Goran Matijašec, dok je za make-up zaslužna Sanja Agić koja je idealno naglasila ljepotu modela Tee Zadro. Cipele su Karla koja i ove jeseni i zime predstavlja savršenu eleganciju i dobar stil.

cataleya-lookbook-katorea-royal-3

cataleya-lookbook-katorea-royal-4