Raskošne FREYWILLE marame u blagdanskom ozračju

Upečatljiva svilena marama vječni je sinonim diskretnog luksuza. Kao senzualna harmonija najfinije teksture, čarobnog kolorita i luminoznog sjaja simbol je otmjenosti i bezvremenske elegancije

FREYWILLE svilene marame photo by Sasa Joka 4

U ovim hladnim danima ona će vas svojim nježnim zagrljajem odlično grijati , a uz malo kreativnosti pomoći da neočekivano i maštovito osvježite svaku odjevnu kombinaciju

Za one koji biraju vrhunsku kvalitetu i ekskluzivan dizajn pravo nadahnuće su FREYWILLE marame izrađene od stopostotne talijanske svile. Osebujne i divne kompozicije dimenzija 90×90 cm, težine 65 grama i ručno porubljene, stvaraju se po dvije godine. U tom složenom procesu potrebni su mjeseci strpljivog ručnog rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene gvaš tehnikom pretvorile u prava svilena umjetnička platna . Poetskog kolorita i bogato ukrašene zanosnim motivima, FREYWILLE svilene marame odraz su inspiracije najljepšim ljudskim emocijama te remek-djelima velikana slikarstva. Ove autentične kreacije profinjene estetike u svakoj će ženi probuditi osjećaj snage i ženstvenosti, a jedan su od onih vječnih modnih detalja koji nadilazi sve trendove.

FREYWILLE svilene marame photo by Sasa Joka 1

Uz specijalni FREYWILLE mini editorijal otkrijte originalne ideje kako nositi svilene marame kroz ovo blagdansko doba te kako ih kombinirati s raskošnim komadima nakita iz njihovih umjetničkih kolekcija. U duhu minimalizma i stilske individualnosti blistavim kombinacijama oduševljava Saša Joka koji potpisuje fotografije, koncept i styling editorijala. Zasluge idu i njegovim asistentima Mihaelu Martinecu i Ivani Perinčić. Model je prelijepa Ivona Bevanda, Talia Model, koja uz FREYWILLE marame i nakit nosi čipkaste dolčevite Stelle McCartney (Maria store) .Digitalnu obradu fotografija potpisuje Iron-I-Ja , šminku Tena Bašić, a styling kose Milena Marišić, Glamour.

FREYWILLE svilene marame photo by Sasa Joka 2

Za više informacija o FREYWILLE svilenim maramama i nakitu posjetite njihov butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili FREYWILLE Online butik na http://shop.freywille.com/hr/ .

Fotografije: Saša Joka

FREYWILLE svilene marame photo by Sasa Joka 3