Dea Maretić putuje u Rim na svjetsko finale izbora World Top Model

Dea Maretić - World Top Model Croatia

Dea Maretić, pobjednica izbora World Top Model Croatia 2015. koji se održao početkom listopada u Zagrebu, predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru modela u Rimu

Dea Maretić - World Top Model Croatia

World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi jubilarnu 25. obljetnicu i na kojem će se predstavnice 40-tak zemalja svijeta, boriti za ugovor vrijedan 200.000€. On će se potpisati s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija – Major Model Management koja ima podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola. Dea je članica modne agencije Talia model koju vodi gospođa Tihana Harapin Zalepugin.

Svjetski izbor World Top Model održat će se od 02. do 06. prosinca, u prijestolnici Italije, Rimu, a finalna večer je 05. prosinca.

“Svih šest pobjednica, u organizaciji i pratnji UMAH-a, Udruženja manekena Hrvatske, zajedno putuju u Rim na svjetsko takmičenje. Iako su svi izabrani modeli stvarno posebni na svoj način, u Rimu ih čeka velika konkurencija. Stavom, ponašanjem i profesionalnošću moraju se potruditi da dokažu da su posebne i da zaslužuju biti tamo. Tko zna, uz trenutak sreće, nadamo se i nekom većem rezultatu. Bez obzira na ishod natjecanja, svim modelima se pružaju nove poslovne prilike jer će sam izbor biti i praćen od scauta više modnih agencija. Svim finalisticama želim puno, puno sreće i nadam se, gotovo sam sigurna da ćemo se poslije finala veseliti…” Sandra Šerbec, vlasnica licence World Top Model za Hrvatsku, Sloveniju, BIH, Crnu Goru, Srbiju i Makedoniju

Pobjednice

Hrvatsku predstavnicu, Deu Maretić na svjetskom natjecanju pomno će pratiti i njena obitelj, a posebno sestra blizanka Mia Maretić koja je nedavno u Cataniji, gdje je održan ovogodišnji izbor The Look Of The Year 2015., u izboru od 200 djevojaka osvojila prvo mjesto. The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu.

Dea Maretić - World Top Model Croatia 2

Foto: arhiva UMAH-a