Skip to content

Predivni noviteti brenda Whisper of Nature

Spirit nakit je nakit s namjerom koji u sebi nosi pozitivnu energiju. Napravljen je od rudrakše i poludragog kamenja na .925 srebru. Novi modeli obuhvaćaju trostruke narukvice koje se mogu nositi i kao ogrlice

„CRNA LAVA” TROSTRUKA NARUKVICA
Svaki dan se susrećemo s novim izazovima. Ova narukvica dat će ti potrebnu snagu i neustrašivost da ih uspješno svladaš.

Crna Lava - trostruka narukvica

„MUDROST RATNIKA” TROSTRUKA NARUKVICA
Budi hrabar i mudar, snažnog i pronicljivog uma. Razvij nadmoćan um i nadmoćan stav, budi kralj svoje sudbine. Lapis lazuli i oniks pružaju ogromnu zaštitu, te daju veliku mentalnu i fizičku snagu.

Mudrost Ratnika - trostruka narukvica

„STRASTVENA LJUBAV” TROSTRUKA NARUKVICA
Ljubav puna strasti koja ne jenjava, odana i vjerna… Narukvica s granatom će ti pomoći da ostvariš ljubav ispunjenu strašću, da voliš predano i duboko.

Strastvena Ljubav - trostruka narukvica

Stvorite poseban ugođaj i pružite pečat svom prostoru uz ručno rađene, potpuno prirodne i ekološke svijeće Element. Paljenjem ovih svijeća jačamo i privlačimo djelovanje određenog elementa u svoj dom i život, te tako i kvalitete koje nam on donosi: mir, obilje, ljubav, blagostanje… Uz svaku svijeću dolazi prirodno mirisno ulje za odgovarajući element.

Snaga Vatre svijeca i Njeznost Vode svijeca

Lakoca Zraka svijeca i Misticnost Etera svijeca

Uz mirisni tamjan i čunjiće koji su ručno rađeni od organskog bilja prema drevnim recepturama i tehnikama, bude osjećaj sreće, mira te čiste prostor…

tamjan i cunjici

Više na www.whisperofnature.eu

Whisper of Nature je brend koji ćete brzo zavoljeti i vjerno mu se vraćati… Bliži se vrijeme darivanja, a moja preporuka upravo ide u smjeru ove kreativne oaze i njihovih unikatnih proizvoda koji predstavljaju spoj ljepote i namjere.