Otvaranje prvog hrvatskog holističkog make up studia “Red Lips”

Red Lips - make up studio by Amadea KrajnovićDana 30. studenog 2015. godine s početkom u 18 sati u Zagrebu, u Ulici Nikole Jurišića 19 (Rotonda centar – prizemlje) otvara se prvi hrvatski holistički make up studio “Red Lips”

Vlasnica studija Amadea Krajnović, profesionalna je make up artistica koja je znanje stekla u Učilištu Profokus, a dalje usavršavala tehnike pohađajući i organizirajući masterclassove i seminare kod međunarodne edukatorice Emeše Bačkai, te se i dalje usavršava. Profesionalno znanje i iskustvo u make up-u povezala je sa znanjem i dvadesetogodišnjim iskustvom kao certificirani energetski terapeut iz alternativne medicine. Tijekom godina rada došla je do zaključka da je holizam – cjeloviti pristup ljudskom zdravlju jako važan kako za zdravlje osobe, tako i za osobni razvoj svakog ponaosob, a kojemu je osnova nedjeljivost psihičkog i fizičkog tijela. Različite metode alternativne medicine kao npr. terapija bojama vrlo je popularna, pa vođena tom metodom klijentice šminka različitim tehnikama gdje upotrebljava intenzivnije boje, a nakon kojih su klijentice zadovoljne izgledom i dobro se osjećaju, što je od posebne važnosti, jer je klijent u centru pozornosti. Vrlo često njeno znanje i iskustvo pomaže joj da prepozna problem unutarnjeg stanja organizma klijenta i “prevede” poruku koju šalje tijelo, a koja je često jako vidljiva na licu, te pripomaže da se isti riješi na najprihvatljiviji način za klijenta.

Zaštitni znak vlasnice je crveni ruž koji svakoj ženi popravlja raspoloženje u bilo kojoj situaciji, a po čemu je studio i dobio naziv Red Lips. Njene posjetnice u obliku crvenih ženskih usana već su prepoznatljive u svijetu make upa.

Na otvorenju uz obitelj i prijatelje vlasnice, bit će nazočne dame i gospoda iz svijeta mode, novinarstva, politike, kolegice i kolege vizažisti, manekenke UMAHA, Mister Hrvatske, Juro Jakovljević, pobjednica World Top Model Croatia, Dea Maretić s obitelji koja kao predstavnica Hrvatske uskoro putuje u Rim, dame iz udruge Kamensko i ostali uvaženi gosti.