Skip to content

Predstavljamo: Najpoznatiji Riječki kišobran

Ivana Grabar i Daniela Bilić

„Ideja o kišobranu rodila se sasvim slučajno. Kao i većina Riječana i Riječanki ne volim kišu, sve je počelo krajem prošle godine kada kiša nije prestajala padati nekoliko mjeseci… I tako se jednog dana spremam za kavu, pogledam vrijeme vani da vidim što obući i obuti kada vani naravno – kiša. I zaključim da u ovom gradu nije uopće bitno što imaš na sebi kada ti najviše od svega treba – kišobran! I tako sam odlučila baciti se u posao s kišobranima i zapisati te riječi na kišobran. S obzirom da smo prošle godine bili grad s najviše oborina u svijetu stvarno nam taj kišobran treba.”

Ovako svoju priču počinje Daniela Bilić (28), majka trogodišnjeg Leona koja je u biznis krenula s dvije polazne točke – dobrom idejom i velikom motivacijom. Devet mjeseci trebalo je da Najpoznatiji riječki kišobran kako se brend naziva ugleda svjetlo dana ili kišu dana, a obitelj i prijatelji od samog su joj početka bili velika potpora i vjetar u leđa.

Kišobrani dolaze u tri verzije – bijela, plava i roza boja zasigurno će pronaći poklonike među Riječanima, ali i svima koji vole grad na Rječini, dok Daniela samozatajno otkiva kako budućnost donosi suradnju sa zanimljivim riječkim modnim dizajnerima.

Najpoznatiji Riječki kišobran

Kao zaštitno lice svog brenda, mlada je poduzetnica odabrala Ivanu Grabar, voditeljicu prodaje na Soundset Trsatu, autoricu knjige “Pink pen” i našu kolumnisticu. „Ivana je odabrana jer je primjer jake, hrabre, emotivne i uspješne žene, bez dlake na jeziku. Simpatična je i draga osoba i moram naglasiti da je užitak raditi s njom. Prva mi je pala na pamet. Smatram da progovara o stvarima koje se svima događaju, a predugo se o njima šutilo. I zato je pravi odabir da predstavi publici moj proizvod.”

Ivana Grabar

Osim putem službene Facebook stranice, proizvod se može nabaviti u souvenir shopu “SANA”, na četvrtom katu Robne kuće Ri. Uskoro će ga biti moguće kupiti i u Tower centru i ZTC-u. “Smatram da je idealan poklon za rođendane ili božićne blagdane, pogotovo u ovim kišnim danima kada nam je potreban. Obožavam kada se jave cure koje su se udale u druge krajeve ili ljudi koji su se odselili i kažu da nose dio svoje riječke kiše.”

See also  MODNI LUKSUZ VJEČNOG SJAJA

Rijeka je grad s najviše padalina, a uz ove kišobrane Korzo, Trsat, Kantrida, Vežica, Škurinje, Turnić i svi ostali dijelovi grada zašarenit će se i pobijediti sivilo koje opkoli naš grad dok ga kapljice kiše neumorno napadaju. Osjećamo kako je u ovom slučaju kišobran tek početak ideja ove simpatične Riječanke, želimo da joj zrake sunca obasjaju poduzetničke korake baš kako je ona pronašla način da svima uljepša kišne dane!

NAJPOZNATIJI RIJEČKI KIŠOBRAN
Foto: Ivor Mažar
Izvor: Stilueta

<