Skip to content

Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama

Walter William Safar

preuzmiSvijet slavi Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, a kada pročitam stravične podatke koliko je žena u svijetu silovano, barbarski pretučeno, maltretirano fizički i psihički, prodavano kao seksualno roblje…. ne mogu izdržati a da ne viknem iz sveg glasa – srami se svijete!

Da, sramota je za muški rod da ima toliko nasilja nad ženama, a ti bezbožnici i neljudi koji tuku, ponižavaju, siluju i prostituiraju žene moraju znati da su sramota za muški rod i najobičnije kukavice koje će završiti kat-tad u devetom krugu pakla-uostalom i sam život je za takve barbare kazna, jer onaj barbarski mužjak, koji je lišen ljubavi prema ženi lišen je i ljubavi prema životu.

Kada se “macho man“ voli proglašavati herojem grakćući s visoka: ’’bez nas žene bi bile bespomoćne’’… dobro je malo pogledati u čovjeka u ogledalu. Možda nisam neki “macho man“, već samo pjesnik slab na žene – jer bez žena moj bi život bio nezamisliv i prazan baš kao i bez poezije, i kao takvom čast mi je priznati, moja ljubljena majčica je istinski heroj, a zašto? Jer moj biološki otac „macho man“ je kukavički  napustio majku kad je bila u drugom stanju, ali ona nije niti jednog trena pomislila na abortus, borila se kao tigrica, prala prljavo rublje bogatima, čistila palače bogatih, radila u tvornici sa muškarcima na tokarskom stroju… a sve da bi me podigla. I sada tko može reći da žene nisu veći heroji od muškaraca?!… Da je moja majka bila kukavica, poput oca kojeg niti ne mogu smatrati ocem, i da je abortirala danas ne bi niti bilo pjesama ,poput A POEM OF LOVE,  koje slave ljubav, tu plemenitu ljudsku vrlinu koju nažalost ne posjeduju oni kukavni barbari koji u žene gledaju očima lešinari. Zahvaljujući majci mogu svako jutro uživati u životu, jer kad voliš prirodu i čovjeka kao samog sebe tada odista možeš reći – It’s A Wonderful Life.

{youtube}y8Apu0saAYg|500|400|0{/youtube}