Najava večeri Beethovenovih remek djela

Trotovsek Lana 4

Trotovsek Lana 4Jedna od najboljih mladih violinistica s ovog područja, Lana Trotovšek, nastupit će sa Zagrebačkom filharmonijom na koncertu u petak, 13.11. posvećenom remek djelima iz Beethovenova opusa

Zagrebačkom filharmonijom na koncertu u petak, 13.11. u Lisinskom dirigirat će ugledni maestro Hans Graf. Maestro Graf glazbeno obrazovanje stekao je u rodnoj Austriji, a brusio ga dirigirajući najvećim orkestrima Europe, preko Rusije do Sjeverne Amerike gdje redovito dirigira. Bečka filharmonija, Filharmonije St. Petersburga, Los Angelesa, Houstona, New Yorka, Bostona, samo su neke kojima je dirigirao, a Zagrebačkoj filharmoniji dolazi u goste drugi put.

Nakon SAD-a, Kine, Japana te mnogobrojnih nastupa u prestižnim ruskim, bečkim i talijanskim koncertnim dvoranama, uspješna violinistica Lana Trotovšek nastupit će sa Zagrebačkom filharmonijom u izvedbi Beethovenovog Koncerta za violinu i orkestar u D-duru.

Pozivamo Vas na večer Beethovena, čiste glazbe i istinskih glazbenih užitaka uz Zagrebačku filharmoniju ovaj petak u Lisinskom!