KaYa design slavi eleganciju i žensku ljepotu

kaya design 1

Kolekcija “Stripes” namijenjena je samouvjerenim i modno osviještenim ženama koje žele izgledati elegantno, profinjeno i trendovski

kaya design 1

Boje koje prevladavaju su crna i bijela koje služe kao podloge, a upotpunjuju se s narančastom i ljubičastom bojom te pepito uzorkom. Kristina Nikolić u kratko je vrijeme od diplome i titule Modelist visoke mode talijanske škole mode i dizajna “Callegari”, osvojila pažnju javnosti dizajnerskim kreacijama koje stvara pod okriljem brenda KaYa design. Na modnoj manifestaciji CITY 45 20 predstavila je prvu kolekciju Summer of colours, a na nedavno održanom Guver Extravagant Gala modnom događanju u Rijeci predstavila je novu kolekciju nazvanu “Stripes”. Kolekcija obuhvaća haljine koje prate liniju tijela, haljine s faldama, odijela, culottes hlače, kratke jaknice te kapute ravnog kroja u kombinaciji s eko krznom.

“Kroz sve odjevne predmete provlače se crte koje oslikavaju moj pravac u dizajnu. Od materijala koristila sam vunu, jersey i eko krzno. KaYa design sinonim je za profinjenu i elegantnu ženu”, naglašava Kristina Babić Nikolić.

kaya design 2

Haljine i kaputi pročišćenih krojeva, kvalitetnog dizajna nastavljaju liniju sve popularnijeg KaYa design brenda koji slavi ženu i njezinu ljepotu, eleganciju i gracioznost. Kampanja je snimana na ekskluzivnoj lokaciji novog Lido resorta u Opatiji na Kvarneru. Zaštitno lice je poznati riječki model Manuela Fabac, make up potpisuje Dajana Čavić, frizuru In Fashion by Patricia Dinter, dok je za prekrasne fotografije zaslužan Arsen Miletić.

Kolekcija namijenjena ženama sa stilom svih dobnih skupina, ljubiteljicama lijepog dizajna i estetike, može se naručiti putem službene FB stranice brenda KaYa design.

kaya design 3