Hit permanent tretman by Dolores Srok

Dolores Srok 1

Jedan od najtraženijih permanent tretmana stigao je i u Hrvatsku! Riječ je o fashion eyelineru koji je preko noći osvojio brojne žene diljem svijeta

Pomalo mističan i zavodljiv, fashion eyeliner postao je tretman bez kojeg ne mogu poznate žene i modne blogerice koje ističu da se ljepota pogleda krije upravo u ovom tretmanu. Postoji tanji, sofisticiraniji eyeliner koji je namijenjen elegantnim i poslovnim ženama kojima posao ne dopušta ekstravaganciju, a opet žele jedan senzualan izgled očiju. Jači i deblji eyeliner uočljiviji je i naglašeniji, te je namijenjen ženama koje vole drugačiji stil make up-a

Dolores Srok 1

Permanent šminku prihvatile su i mnoge Hrvatice koje ne kriju oduševljenje fashion eyelinerom, a trend koji je u tolikoj mjeri osvojio pripadnice ljepšeg spola, u Hrvatsku je uvela Dolores Srok. Ona je nakon višegodišnje prakse u radu postala i edukator za trajnu šminku, a radi ne samo u salonu u Rijeci, nego i u svim većim gradovima diljem Lijepe naše; Zagrebu, Puli, Poreču, Zadru i Splitu.

Dolores Srok 2

Inače, permanent make up jedan je od najtraženijih tretmana u svijetu koji naglašava i proljepšava prirodan izgled. Radi se o korigiranju sitnih nedostataka ili naglašavanju određenih crta lica najčešće obrva, usana te iscrtavanje linije uz trepavice.

Dolores Srok 3

Posebice koristi osobama koje cijene lijep izgled i žele uštedjeti vrijeme koje svakodnevno troše nanošenjem make up-a. Permanent make up prvenstveno je namijenjen osobama koje nose naočale i kontaktne leće, osobama s oštećenjima vida, sportašima, onima koji su imale plastičnu operaciju, kemoterapiju, osobama koje su alergične na uobičajene kozmetičke proizvode, osobama sa slabim rastom kose, poput alopecije, kao i onima s ožiljcima između obrva i na usnama.

Dolores Srok 4

Dolores Srok 5