Petar Grašo ponovo oduševio Lisinski

Koncert pun emocija i pozitivne energije raspjevao je sinoć, drugi po redu, rasprodani koncert Petra Graše. Svojoj vjernoj publici podario je najbolje iz svog bogatog glazbenog repertoara a publika ga je pratila pjevaći zajedno s njim cijeli glazbeni repertoar

Petar Graso 2015U publici je bila i Grašina velika prijateljica Severina kojoj je posvetio pjesmu Moje zlato. Dvadeset godina karijere bili su odličan povod za još jedan poseban koncert koji je trajao više od tri sata.

Grašo niti ovom prilikom nije zaboravio da se dobro dobrim vraća te posjetitelje pozvao da se priključe hvalevrijednoj akciji #SveZaMojeZlato.

U suradnji s Podravkom, generalnim pokroviteljem velikog koncerta u Lisinskom i udrugom “Sve za nju” Petar je dio akcije s ciljem osvješćivanja javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke.

Zapanjen činjenicom kako svake godine u Hrvatskoj od raka dojke obolijeva oko 2500 žena, dok istovremeno godišnje umire gotovo 900 žena, objeručke je prihvatio mogućnost da vlastitim doprinosom pomogne.

Uistinu, sinoć se održao jedan koncert za pamćenje.