Bliži se izbor za hrvatsku predstavnicu World Top Model

WTM Croatia

Finalni izbor WTM Croatia održat će se u nedjelju, 11. listopada 2015. u 20 sati u velikoj dvorani hotela Sheraton u Zagrebu

UMAH – Udruženje manekena Hrvatske pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, organizira izbor World Top Model Croatia na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica za 2015. godinu, a koja će nas predstavljati na svjetskom izboru koji će se se održati u Rimu, 05. prosinca 2015. Po prvi puta u Hrvatskoj bira se najbolja hrvatska manekenka tako da se natječu predstavnice koje su delegirale njihove matične modne agencije. Kao predstavnice modnih agencija iz cijele Hrvatske, djevojke će prilikom izlazaka pokazati profesionalnost, način prezentacije odjeće i stil nošenja. Hrvatska će pobjednica uz promociju dobiti i mnogobrojne nagrade sponzora, a jedna od važnijih je stipendija poslovnog učilišta, kao i osobni automobil marke FORD FIESTA na korištenje.

Stručni međunarodni žiri sastavljen je od vlasnika svjetske licence World Top Model, gosp. Fiore Tondija, Mikel Dolci, glavni booker jedne od najvećih europskih modnih agencija- Major model management Milano, Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica agencije Talia Model, Patrizzia Milani, poduzetnica i dizajnerica, Kristina Burja – Krie Design, jedan poznati mađarski modni kritičar uz još nekoliko imena iz svijeta mode i poduzetništva.

Na izboru World Top Model Croatia u Zagrebu, kao posebne gošće bit će i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore gdje će i primiti službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence, gosp. Fiore Tondi, koji će s gostima biti nazočan na izboru u Zagrebu. Program će voditi Davor Garić, a glazbeni gosti su Miroslav Škoro, Begini i Pamela Ramljak.

Finalistice World Top Model Croatia pokazat će profesionalnost i znanje noseći najnovije kolekcije priznatih dizajnera: CADIEUX Klara – Zagreb, KRIE DESIGN by Kristina Burja – Zagreb, JOYMISS – Istanbul, sportske odjeće FRENETIC – Zagreb, KOTKA – Krapina, LA MARYE – Zagreb, RIVAGE LINE – Zagreb.